Chcela by som na Novy Zeland, na Jamaicu alebo do Holandska... Ale z tých reálnejších predstáv je to Praha (na Aerosmith) alebo Taliansko ak sa podarí.
chm ja by som chcela veľa, ale tento rok to vyzerá viac menej na Slovensk Vyleziem si na Slavkovský, pochodím Slovenský raj, Okoliue košíc potom pešo do žiliny či neviem kam už jak Š. povie a pak ešte Praha alebo Blava. A dostatočne som spokojná
Pozrite si hlavne mestá venezia (benátky - aj ked to nieje také super ako sa vraví),rimini,ancona,napoli (neapol) (len tam si musíte parkovať auto len kde je veľa ľudí ,držte sa vždy pri sebe - za predpokladu že s niekým idete a dávajte si pozor na tašky - bo tam je krádež na bežnom poriadku...) a podľa mňa najkrajšie územie je gargáno tam sa fakt oplatí ísť (ked sa pozriete na mapu It tak je to taká ,,ostroha") a hlavne na severnej časti je jezero oddelené kopcom od druhého jazera,obe sú akoby orámované hrádzou a za ňou je more - no to je nádhera
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
a este vsade inde, okrem neho.
Praha
Bratislava
Barcelona, Gdansk, Warsava, Anglicko.
Akurát.
ak sa dovtedy neobesim ...
Jáááááááááááááááááj ešte anglicko
Pozrite si hlavne mestá venezia (benátky - aj ked to nieje také super ako sa vraví),rimini,ancona,napoli (neapol) (len tam si musíte parkovať auto len kde je veľa ľudí ,držte sa vždy pri sebe - za predpokladu že s niekým idete a dávajte si pozor na tašky - bo tam je krádež na bežnom poriadku...) a podľa mňa najkrajšie územie je gargáno tam sa fakt oplatí ísť (ked sa pozriete na mapu It tak je to taká ,,ostroha") a hlavne na severnej časti je jezero oddelené kopcom od druhého jazera,obe sú akoby orámované hrádzou a za ňou je more - no to je nádhera