Samozrejme ze lyziarsky... jebat zobozrutov a debilnych anglanov (keby su tam ine krajiny mozno zmenim nazor, ale pri tychto 2 je to nad slnko jasnejsie)
boli sme uz aj londyn aj pariz aj 2 lyziarske...je to iny druh zazitkov na lyziarskom bola strasna sranda, mali sme cas na blbosti. v mestach sme boli dost kratko cize aby sme stihli vidiet aspon tie hlavne veci, vecer sme boli vacsinou taki unaveni ze sme padli do postele. ale dalo sa samozrejme
no radšej by som sa šla pozrieť do Londýna alebo do Paríža,lebo sú to krásne mestá a veľké a je tam veľa pamiaotk čo by som si rada pozrela ,ale ako s triedou by nám bolo asi veselšie na lyžiarskom,lebo predsa len tam sa viac zabavíme,lebo sme tam prišli preto a nie preto aby sme si obzerali mesto a nie žeby tam enbola zábava,ale no viete taký týždeň s kamošmi na chate je fajn,ale ja nemám bohvieakých úžasných spolužiakov,nei sme dobrý koelktív,čiže s nimi by som nešla nikde
ber to takto: Londýn abo FR s polkou uc. zboru,alebo na lyziarsky s 2ma ucitelmi,kamarati beru chlast a gitary a budete sa tam cele noci najebavat a hrat uno,pocuvat Nightwish ...lebo na taky lyziarsky idem za mesiac nevim sa dockat
@jessiqa vyselektovala by som povedzme pätnásť z osemdesiatich štyroch spolužiakov, čo som za svoj doterajší život mala a s tými by som aj išla.Ale s celou triedou nie, nie a nie!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
143 komentov
ale kebyže mám normálnu triedu tak do toho Londýna
Na lyžiarsky som nešiel, kedže nelyžujem, ani neboardujem a nemám ani chuť sa to naučiť + neznášam zimu.
Do Londýna som šiel, zastávky v Bruseli, Francúzsku a bolo to niečo úžasné, až na to, že som tam stratil v prepočte 200 euro
GB/FR by som si nenechala pokaziť
Mám to šťastie, že si celkom rozumieme, takže... Najlepšie zážitky