Keby ste mali zlepšiť cestovný ruch vo vašej obci, aké zaujímavosti, atrakcie, alebo nejaké iné zaujímavosti/možnosti zábavy/rekreácie vo vašom okolí by ste najviac spropagovali? Môžte pridať aj foto nejakej zaujímavosti
jánošíkove diery, je to síce úplná lajtka ale mama tam raz vzala bandu študákov z dánska kde je najväčší kopec kopa sena a najvyšší strom kukurica, skoro sa dovracali
Devín, BA hrad, Dóm sv. Martina, Kostol Františkánov, celé historické centrum starého mesta, múzeum zbraní, židovský podzemný hrob, bunkre z pred druhej svetovej vojny...
Ehm... jediné, čo by sa v Gelnici dalo považovať za "turistickú zaujímavosť" je Banícke múzeum a Socha baníka pred ním, a ani to nie je bohvieako zaujímavé, takže by som turistom pravdepodobne odporučila to (za hodinu sú vonku), a potom rýchlu otočku na nejaké zaujímavejšie miesto.
@barky šak hej, ja čo som mohol mať vtedy 6 rokov som si behal po tých rebríkoch jak phán a oni mali úplnú smrť v očiach jak keby boli na nejakej hardcore túre
@waagbistritz69 keby ich do slovenského raja vezmeš a tam vidia tie rebríky by asi umreli hned
@interrupcio tak do Jasnej môžeš ísť aj v lete , Magurka to máš najvyššie položenú osadu na svk odomňa je to tak hodinu a pol na biku , Choč, Salatín , chabenec, sedlo Ploskej a milion vrchov dookola toho
@interrupcio a na toto som zabudol síce už tam boli staroveké dni tak to tam bdue také mrtve ale Havránok tam sa našla keltská osada je to tam aj zrekonštruované celkom dobre
Ja som bola vcera v Novom Meste nad Vahom a videla som dva parky, velky stary kostol,ktory stoji akoby na hradbach,Židovský cintorin,namestie na kopci,odkial je zaujímavý vyhlad, Biele Karpaty...a inak bolo vonku celkom malo ludi,asi boli všetci na Zelenej vode.
@interrupcio vcera som mala neskutocnu chut ist do piestan.. isli sme od kamaratky z chaty pri novom meste a tak som si spominala na piestany a vrbove :3
u nas fakt nic zaujimave neni ja neviem kam by som ich asi tak mohol zobrat do MA do obchodu alebo co ? alebo u nas na hokejbal alebo na futbal ? tu fakt nic neni len bordel smrad a spina ci pockat mame tu neviem kolko km od dediny nejaky ranc s konmi no jedine tam ale tam som ja bol raz v zivote ... ziadne pamiatky ani nic tu neni naozaj ... najrozumnejsie by bolo asi do krcmy
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
tiež sa mi nechce sa rozpisovať
v zime poslal do Jasnej ak tak
pekná trasa:
» sk.wikipedia.org/wiki/Mašekov_m...
ale to je asi tak všetko ... Ale na malú dedinu dosť .
@interrupcio tak do Jasnej môžeš ísť aj v lete , Magurka to máš najvyššie položenú osadu na svk odomňa je to tak hodinu a pol na biku , Choč, Salatín , chabenec, sedlo Ploskej a milion vrchov dookola toho
je tu neďaleko taká krčma kde majú fajné a lacné pivo