@frez je wiem pisat normslne. faaqt. ale sa mi nexce. a taqto sa mi to paaci. a je to aj forma rebelie. nebudem prisposobowat swoje pisanie iba preto lebo sa to nepaci. prawidla neporusujem x)
Na bicykli zajdem na nejaku dedinu v blizkosti a dam si v nej kofolu.
Neviem mna ani tak nefascinuje priroda . Ale skor mesta.... ake je kazde ine, rozdielne a aj s malymi odchylkami zmyslania obyvatelstva. Nic enormne, ale su tam iste odlisnosti v ludoch medzi roznymi mestami.
tam kam ma nohy zavedu... mam pozicane sedemmilove cizmy, ale nerobi mi to dobre na zaludok, takze obcas naskocim aj na metlu, tam mozem regulovat vysku a rychlost....
Nie. Naozaj nechapem tuto birdz spolocnost. Co je na tejto diskusii zle, ze zas tolki nadavaju? Normalna otazka napisana normalnym sposobom v normalnej abecede... Aspon, ak to absolutne podrobne nestudujeme.
A nech aj k teme: Hrady, zamky, priroda, voda, historicke mesta a to vsetko s fajn ludmi !
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
46 komentov
Megajebnuté decko.
Ale pán @fxx to už spomenul predomnou.
Joj, ty rebelka.
@fxx
@hajzelbaba
mam sa zaoberat otazkou ankety, diskusie ... hmm no neviem nepochopil som otazke ... hladal som to aj v slovnikoch ale toto narečia je mi cudzô
takze VIVA LA REVOLUSION ... VIVA LA REBELIA ... ale ty sa radsej chod prejst niekam kde ti budu ludia rozumiet ... odporucam skolku ... howkh
vedela som že ti si založila túto anketu
Neviem mna ani tak nefascinuje priroda . Ale skor mesta.... ake je kazde ine, rozdielne a aj s malymi odchylkami zmyslania obyvatelstva. Nic enormne, ale su tam iste odlisnosti v ludoch medzi roznymi mestami.
Ale ani chatou, ci stanovackou nikdy nepohrdnem.
ako @45 ...
tam kam ma nohy zavedu... mam pozicane sedemmilove cizmy, ale nerobi mi to dobre na zaludok, takze obcas naskocim aj na metlu, tam mozem regulovat vysku a rychlost....
A nech aj k teme: Hrady, zamky, priroda, voda, historicke mesta a to vsetko s fajn ludmi !