mne sa strasne paci tam kde je michalska brana /neviem ako sa to tam vola az tak daleko moje geograficke schopnosti nedosli/ alebo k tomu dunaju by sa mi tiez pacilo
@idea citujem sam seba (z nejakej starsej diskusie to je)
"Kym neporusujem pravidla si budem pisat co chcem. Ak ma niekto problem s nejakym mojim prispevkom tak nech si zisti ci ten prispevok porusuje pravidla alebo nie...ak pravidla porusuje, nech sa stazuje u admina alebo kde, ak neporusuje tak nech si vysere oko (smajlík)"
@etelnair ja mam tvoj prispevok na haku, poukazala som len na to, ze je tu uplne zbytocny. No ked si myslis opak, ze nam tu nieco nove priniesol, pokracuj v tom aj nadalej
..no pri devínskej novej vsi, normálne tam vedie aj značka od zástavky mhd, a dá sa tade pekne zísť až k devínu...taký kopček zaujímavý to je, že by to malo hneď padnúť do oka...
Slavin? Tam je cez den kopa ludi a turistov a vecer kopa ozranov... ked sa tadial prejde clovek cez den tak je tam kopa flias a dalsich odpadkov (dost smutna realita). Inak je tam pekne aj vyhlad je super len...
@Lafraisee Ze Nivy? A bola si aj inde? Ja mam traumu z velmi vela miest Bratislavy. Nivy su tym poslednym, tam uz to aspon poznam. Ale Incheba, Aupark - to bola zo zaciatku strasna katastrofa so mnou.
@chavez@28 Asi tam chodím v správnom čase, lebo počas mojich posledných niekoľkých návštev na Slavíne tam bolo naozaj len zopár ľudkov... a fľaše ani iné smetie som nepostrehla (aj keď to môžme pripísať na účet mojej nevšímavosti)
Alebo šak choď na Hrad ... V noci pekne svieti a mne sa tam vždy páčilo. Výhľad na mesto alebo Petržalku a máš to
Sad Janka Krala je tiež tutový romantika jak oči fakt neodporúčam ale chodiť moc v noci alebo za hmly. (zvýšený výskyt úchylov v dlhých čiernych kabátoch ) a zo sadu sa dá ísť k Dunaju.... proste romantických miest až až
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
44 komentov
..našťastie ich je celkom dosť,ale ináč sanberg je super, a keď má člvoek trocha času tak aj Pajštún vie potešiť, ale ten je už kapánek mimo BA
"Kym neporusujem pravidla si budem pisat co chcem. Ak ma niekto problem s nejakym mojim prispevkom tak nech si zisti ci ten prispevok porusuje pravidla alebo nie...ak pravidla porusuje, nech sa stazuje u admina alebo kde, ak neporusuje tak nech si vysere oko (smajlík)"
..no pri devínskej novej vsi, normálne tam vedie aj značka od zástavky mhd, a dá sa tade pekne zísť až k devínu...taký kopček zaujímavý to je, že by to malo hneď padnúť do oka...
romantika jak oci ked ta nahanaju 20 nackovia
Sad Janka Krala je tiež tutový romantika jak oči fakt neodporúčam ale chodiť moc v noci alebo za hmly. (zvýšený výskyt úchylov v dlhých čiernych kabátoch ) a zo sadu sa dá ísť k Dunaju.... proste romantických miest až až