Zdravím viem že je ešte skoro no mohli by ste mi odporúčiť nejakú dobrú lokáciu v chorvátsku ? Niečo ako je Makarská že sú tam po dlžke pláže podniky reštiky stánky, atrakcie, nejak proste rušno a nejaký ten nightlife,Niečo pre mladých vďaka.
Prešiel som celé Chorvatsko, pozdlž mora od Istrie až po Dubrovnik
ak máš požnosť tak ostrov - Brač, Hvar
v opačnom pripade su fajn aj niektore poloostrovy - napriklad od Zadara na sever alebo poloostrov severne od Dubrovnika
tieto dva prípady budu take menej ,,ľuďnatejšie,, ... ak čisto mrimorska obec/mesto tak osobne by som odporučil Gradac, Omiš, Baška Voda, Tučepi (kusok od Makraskej) , Vodice , Bibinje ..
Z Istrie asi Pula alebo Rovinj
A špecialitka na záver: Plitvicke jazera pozná každý ale narodny park Biokova málokto
... je to jedno z mála miest v Chorvásku kde býva aj sneh v zime - je to uzka cestička (cca asi hodinu) a dostaneš sa navrch kde je fakt perfektný výhľad
Ja som bola v Chorvátsku raz. Mala som problém si vybrať, do ktorej časti by som išla, pretože každý známy mi opisoval jeho obľúbenú časť a bolo ich toľko, že som nakoniec navštívila túto stránku » www.webcestovatel.sk/... a tá mi pomohla rozhodnúť sa.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
ak máš požnosť tak ostrov - Brač, Hvar
v opačnom pripade su fajn aj niektore poloostrovy - napriklad od Zadara na sever alebo poloostrov severne od Dubrovnika
tieto dva prípady budu take menej ,,ľuďnatejšie,, ... ak čisto mrimorska obec/mesto tak osobne by som odporučil Gradac, Omiš, Baška Voda, Tučepi (kusok od Makraskej) , Vodice , Bibinje ..
Z Istrie asi Pula alebo Rovinj
A špecialitka na záver: Plitvicke jazera pozná každý ale narodny park Biokova málokto
... je to jedno z mála miest v Chorvásku kde býva aj sneh v zime - je to uzka cestička (cca asi hodinu) a dostaneš sa navrch kde je fakt perfektný výhľad