Ahojte chcela by som sa spýtať ohľadne dotazníku k diplomovej práci, ako ste postupovali pri zbere dát. Snažím sa dotazník umiestňovať všade po internete, ale nie vždy sú ľudia ochotný vyplniť. Preto by som sa chcela spýtať kam by som mohla vložiť dotazní
aby mi ho ľudia vyplnili kedže mi chýba ešte 80 respondentov. Ak by ste chceli pomôcť zúfalej tehotnej študentke tak budem vďačná za každú radu a za každé vyplnenie » docs.google.com/forms/d/e/1FAIp...
Dnes sú ľudia leniví, ak im za to niečo neponúkneš budú na to srať. Využij aspoň priateľov a kamarátov, tam je šanca, že aspoň 20% z nich si zahryzne do jazyka a vyplní to.
ALEBO: Choď na pokec, napíš tam, že po vyplnení dotaznika pošleš heslo k albumu s nazvom SEX a do hodiny máš viac respondentov ako na prezidentských voľbách =D
Ospravedlňujem sa ti, že som si nenašiel čas ti vyplniť ten dotaznik, ale nechce sa mi.
@henricha chlapi sú sprostí.. napíš že tam sú tvoje fotky a nahraj tam nejaké stiahnuté fotky bez xichtu ..ale také amatérske fotky čo by reálne mohli byť akože tvoje
Akoze to je jasne, ze az po vyplnení dotaznika im daš to heslo =D priapdne ani tam nemusis mat ziadne sexistické fotky. len nejaké pekne podakovanie ze vyplnili dotaznik, len musis vzbudiť dojem, ze tam najdu teba s rukou v nohavičkach =D =D počet plánovaných vrážd by v tento deň stúpol priamoumerne k počtu vyplnených dotaznikov a poskytnutých hesiel =D
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
ALEBO: Choď na pokec, napíš tam, že po vyplnení dotaznika pošleš heslo k albumu s nazvom SEX a do hodiny máš viac respondentov ako na prezidentských voľbách =D
Ospravedlňujem sa ti, že som si nenašiel čas ti vyplniť ten dotaznik, ale nechce sa mi.