@kikusqa205 Nejaké humanitné predmety s najväčšou pravdepodobnosťou. Aj keď mnoho ľudí hovorí, že absolventi týchto škôl nemajú žiadne uplatnenie, z tých predmetov, ktoré ťa bavia mi vychádza len to...
@kikusqa205 Tak choď študovať slovenský jazyk a literatúru alebo v rámci občianskej, resp. NoSky máš právo, politológiu, sociológiu a ekonómiu...a filozofiu ešte
no, tak celkovo z humanitných odborov sú prakticky najvyužiteľnejšie asi tie jazykové, to sa škrtá, takže právo, príp. možno psychola, tam ti síce treba aj niečo z biológie a myslím že v tom je aj robenie štatistík a pod. kde (podľa nášho fyzikára) ti vraj treba matiku, ale to by sa mohlo dať zvládnuť... samozrejme nejakému cudziemu jazyku sa nevyhneš nikde.
príp. slovenský jazyk-noska-možno náboženstvo pokiaľ si veriaca-učiteľstvo, žurnalistika, niekde som videla odbor knihovníctvo a editorská prax alebo také niečo.
naco chces ist na vysku ked ta nic nebavi? ako fakt nechapem ludi co nevedia na aku vysku maju ist, nic ich nebavi ale na vysku chcu...taki ludia su potom namysleni ale nic robit nevedia ale zaroven chcu mat hned mzdu 1500...
neviem si predstaviť, ako môže mladého človeka NIČ NEBAVIT.. čo potom robíš celé dni? keby si aj pozerala do neba tak na čosi prídeš.. ale NIČ ťa nebaví??? čo chceš v živote robiť? na výšku nemusíš ísť za každú cenu
ak ťa baví literatúra, tak ju choď študovať... síce nevidím moc rúžové výhliadky čo sa týka uplatnenia... ale na druhej strane, ak to človeka naozaj baví, potom to treba skúsiť... lebo tí, ktorých napĺňa ich zamestnanie, sú šťastní a sú aj dobrí v tom, čo robia... právo ti neodporúčam... stačí sa prejsť po meste a v rozpätí 100 metrov sa potkneš o 3 notárske kancelárie... politológiu, filozofiu a podobné hovadiny ti tiež neodporúčam... čo ti môžem naozaj odporúčiť, podľa indícií, ktoré si nám zadala, je ekonómia... to je odbor, v ktorom nájdeš uplatnenie... po ekonómoch je a aj bude dopyt... takisto ako po ITčkároch, atď... a ľudí z STUčiek... môj názor
Podľa mňa kašli na tú jednu ulicu, kde sa potkneš o tri notárske kancle, lebo za prvé: z nej vychádzajú kultivovanejší ľudia než z ulice, kde sa potkýnaš o desať krčiem v rozpätí dvesto metrov a za druhé, tých ulíc, kde sa po meste stačí prejsť a zarazíš sa nad pretlakom právnikov nie je tak veľa a za tretie, človek, ktorý má rád dejepis, občianku, rád číta tony kníh je na právo celkom vhodný adept, pokiaľ sa vie systematicky učiť a je pripravený podávať mega výkony, keď je treba. Samozrejme môžeš ísť čojaviem na archívnictvo do Prešova alebo podobný odbor, ktorý netuším ako v praxi vyzerá. To záleží na tvojich kreatívnych schopnostiach, čo si vymyslíš, ako sa ti pošťastí a ako sa do toho pustíš. Neviem si predstaviť, prečo by človek bez zápalu do cudzích jazykov sa mal vyhnúť VŠ.
@15 súhlas a normálnu robotu nebude pomaly nikto vedieť robiť, lebo tu bude samý ekonóm, právnik, zase ekonóm, vedľa v bufete právnik a dvaja ekonómovia
Kde je napísané, že ma nič nebaví? Napísala som, že ma baví občianka a slovina. Tak najprv si prečítam ostatné komenty a potom píšem. Vieš, že by som rada šla na architektúru lebo rada kreslím a páči sa mi hlavne stavba mostov, ale načo sa tam budem trebať ked matiku neviem hm..? Radšej nech idú tí, kt. vedia perfiš matiku. Neočakávam vysokú mzdu ako napr. ty, to len tak pre info.
@kikusqa205 príklad za sto bodov, lol. potom mi daj vedieť, z úradu práce, či ťa niekto vezme do zamestnania bez cudzieho jazyka, bavíme sa o zamestnaní kde aj niečo zarobíš, nie 500 eur z ktorých sa nedá ani vyžiť trochu uvažuj a makaj na sebe
@burble opravim ta nie knihovnictvo a vydavatelska prax ale editorstvo a vydavatelska prax co rozhodne nie je to iste editorstvo je uplne o niecom inom a knihovnictvo tak isto...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
Kde je napísané, že ma nič nebaví? Napísala som, že ma baví občianka a slovina. Tak najprv si prečítam ostatné komenty a potom píšem. Vieš, že by som rada šla na architektúru lebo rada kreslím a páči sa mi hlavne stavba mostov, ale načo sa tam budem trebať ked matiku neviem hm..? Radšej nech idú tí, kt. vedia perfiš matiku. Neočakávam vysokú mzdu ako napr. ty, to len tak pre info.