Ja by som išla určite do Grécka , pretože v Taliansku som už všelikde bola veľa krát a Chorvátsko z duše neznášam to môžem ísť aj niekam do senca a je to to isté takže tak
@v3nty ježiši kriste nepočul si niekedy v živote o tom že krása a pod. sú veľmi relatívne veci a čo sa páči mne nemusí sa tebe ?
Jednoducho mi Chorvátsko nevyhovuje stretnem tam poštára, učiteľku, spolužiaka kolegu a to v jeden deň to fakt nepotrebujem keď si idem oddýchnuť je to môj subjektívny názor . ďakujem
ja by som šla úplne inam ale z výberu: bola som v Taliansku a v Chorvátsku a pášilo sa mi ale zase ja niesom veľmi náročná takže neviem..choď do Grécka, počula som že tam je pekne
grecko by som si teraz nevyberal ani kokot, sak greci su v bankrote, tam by vas nic dobre necakalo
osobne by som bral hrvatsko, cistejsia voda, aj menej-zaludnena plaz sa da najst, a celkovo kameniste plaze mi idu viac naviac bude asi aj lacnejsie, ale to neviem uz no
@v3nty ja mam chorvatsko rad uz aj z toho dovodu, ze je blizko.. proste partia zobereme 2 auta a vecer sme v chorvatsku pri vode.. a hej, financne sa to da potom kludne prechlastat a preflamovat
@n0win0u ja chodím na hvar na ostrov tam ej ta výhoda že prejdeš kúsom a sú tma uplne odlisné pláže či už otvorené more a vlny, piesková pláž ,skalky, alebo skaly na skákanie
bola som na stuzkovej v taliansku a s priatelom raz v chorvatsku...a co sa tyka prostredia sa mi viac pacilo chorvatsko...boli sme na Pagu a bolo tam krasne
my ideme na juh talianska (ale chceme obehat cele taliansko).. chorvatsko ma kameniste plaze a grecke socky nemam rad, lebo vyzieraju celu EU takze asi tak... ale nepochybujem ze v grecku je super...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
56 komentov
teda, ak chceš pamiatky, tak sa z výberu dá vybrať
ak sa chceš vypekať, tak ísť ešte trocha južnejšie
ja osobne by som šla ale dakam značne severnejšie
Ale tak mne by teraz kľudne stačilo aj Chorvátsko.
ale inac daleko od tepla.. ja uprednostnujem Stockholm, Petrohrad a pod.
pod do Talianska, aj ja tam idem
K teme - talianskos a mne nepaci
Grécko - tam hej
Croatia - ked vieš kde neocenitelná dovolenka
Aj ked ja idem s priatelkou inde
Jednoducho mi Chorvátsko nevyhovuje stretnem tam poštára, učiteľku, spolužiaka kolegu a to v jeden deň to fakt nepotrebujem keď si idem oddýchnuť je to môj subjektívny názor . ďakujem
furt tu musí byť volakto múdrejší jaj !!
Takže preto som povedal že to može povedať iba ten kto ho vobec nepozná (resp bol tak na 2miestach )
Sa nedurdi zas
Z tohto výberu iste Taliansko. Úžasná krajina.
osobne by som bral hrvatsko, cistejsia voda, aj menej-zaludnena plaz sa da najst, a celkovo kameniste plaze mi idu viac naviac bude asi aj lacnejsie, ale to neviem uz no
aj keby cele grecko skrachuje,vždy tam bude život na 10x lepšej urovni ako na slovensku
Moj človek mna vynde 10nocí na ostrove z cestou (autom) 200€
(narozhadzovanie dalších 5000 minimalne
A milujem karlovačko a míchane maso
na hvar-e som este asi nebol..teda nepamatam si, kludne sme tam aj byt mohli, ja som nesoferoval..
ale ináč odporucam chorvatsko.. ale nie 23.6 - 4.7 ok ?