Ahojte chystam sa na narodeniny na bowling niekde v bratislave asi do auparku neviete nahodou ty ktory ste tam boli kolko to asi stoji alebo ci sa tam treba objednat a pod.?
piatky soboty podvečer sú najdrahšie... iné dni, resp. okolo obeda celkom v pohode, presné ceny ti ale nepoviem... platíš za dráhu + za topánky + to, čo tam zješ a vypiješ, ak si niečo objednáš
aupark je na chuja vraj podla recenzii na internete, je drahy a nie opodstatnene. skus si dat do googlu bowling a najde ti viacero miest, osobne by som vyskusala bowling centre bratislava za kuchajdou, potom je napr aj v dubravke za 12e na hodinu, je tam v pohode, len je to daleko pre niektorych no. v auparku to je tusim az okolo 20ky na hodinu.
a treba si rezervovat drahu, povies na kolko hodin, prip. pocet osob. a plati sa aj za pozicanie topanok
bola som aj tuto - » sportoviska.zoznam.sk/bowling-kolky/b... ale tak neviem, ako je to cenovo v porovnaní s auparkom, keďže sme tam suším vždy boli s nejakou zľavou... ^^ ale myslím, že čo sa úrovne týka, tak je to cca to isté (pre človeka, čo si zahrá bowling raz za rok
+ častejšie chodím do toho auparku, ale to zas preto, že naši tam mávajú z roboty také "turnaje"... ale inak celkovo je to dosť slušná položka do výdavkov
aj v tej dúbravke, karlovke, či kde, som raz bola, ale to už si moc nepamätám, to bolo dávno...
Neviem, ja som bol len v Auparku. My sme boli cez týždeň o 12tej na obed, vtedy stála dráha 7eur na hodinu + topánky jeden pár jedno euro. Ale napríklad cez víkend večer stojí okolo 25e na hodinu.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
a treba si rezervovat drahu, povies na kolko hodin, prip. pocet osob. a plati sa aj za pozicanie topanok
jj, je to tam super, úplne nové, pekné, čisté a aj dobrú kávu majú
ehehehe bola som tam asi 2-3 krát z toho raz tuším len na tej káve
akože ja mám bowling rada, je to sranda... hlavne, keď niekto dvíha gule dvoma rukami
aj v tej dúbravke, karlovke, či kde, som raz bola, ale to už si moc nepamätám, to bolo dávno...