Nebol som ani tam ani tam ale z dokumentov a podobne sa mi paci Maroko urcite o moc viac... Do Egypta by som isiel jedine na pyramidy pozriet to je vlastne to co tam je zaujimave a nikto tam nechodi ale k moru kde nic neni len more, bordel a skrachovane hotely to by ma moc nelakalo
lol, presne nad tymito dvoma sa rozhoduju aj moji rodicia no ja by som sla do Maroka, kedze v Egypte som uz bola. Egypt je fajn, ale musis si dobre vybrat hotel. Maroko je ale podla mna zaujimavejsie.
@plavam_zivotom tak ja len pisem co som videl na videach mala si asi stastie na nejaku lepsiu lokalitu alebo lepsie obdobie ked tam este neboli tie utoky a tak a to by mi bolo vlastne jedno ake je okolie pyramid hlavne ze by tam boli pyramidy
osobne by som si nevybral... pre mna prilis teplo a neznasam horucavy... ale ak, tak rozhodne Egzpt... Maroko je jedna z krajin, kde som sa fakt necitil bezpecne... a to dokonca ani v rezorte... alebo v takej Casablance...
Podla mna Egypt super je v Hurghade » pocasie.pozri.sk/predpoved-pocas...
Da sa ist odtial aj na pyramidy aj do udolia kralov. To maroko je troska chudobnejsie na vylety predsa len egypt je egypt
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
Da sa ist odtial aj na pyramidy aj do udolia kralov. To maroko je troska chudobnejsie na vylety predsa len egypt je egypt