boze, kolko moznosti...
ked uz Egypt, tak pozor na hurghadu, je to najvacsi bordel egypta. minuly rok som tam bola, no zazitok... civilizovanejsi je sharm al sheikh
egypt sami nepááči croatia hvar alesamozrejme že antom ostrove treba poznať plááže ubytovaie v starom grade u nášhos tarého rodinného priatela kráása každy den si možem vybrať aku cem plásť ...cem vlny pojdem na pláž ktora je orientovaná na otvorené more smerom k taliansku ... cem piesok ? pojdem na pieskovú plááž... cem isť na kamennú pláz kde neisu ostre skaly iba krááse ovalne ako splasnute guločky cem st na pláž kde budem iba sáám ... zoberem cln a idem ... cem isť na plááž kde su velke skaly a skákať saltá do vody ...zoberem ato a idem.... cem isť vecr na diskotééku len pre domácich ... (na ich pláž sa v bareloch zapalia vatry s clnu sa vytiahne technika a už zacina party ) ....cem ist an diskoteku na nejaku velku plachetnicu ? každu sobotu pride plachetnica s talianska a nanej je diskotééka vstup 5eur vip 50 kráása nech už je leto ...škoda že tých 20dní tak skoro ubehne...
Egypt je super napad, verim ze sa tam niekey dostanem, ale tento rok letim do USA...skor pracovat,ale tak bude to aj dovolenka....ved o com by to bolo...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
doma na Orave s kamošmi mi je najlepsie...
Zase niekto stlačil predčasne enter
ked uz Egypt, tak pozor na hurghadu, je to najvacsi bordel egypta. minuly rok som tam bola, no zazitok... civilizovanejsi je sharm al sheikh
» www.birdz.sk/webka/nzch/foto...
htt
Jeden a ten isty stat...