hrozne...uz za necely mesiac musime oodovzdat prihlasku a ja este stale netusimkam na strednu! ...inak neviete nahodou ktora skola je zamerana na psychologiu a thak?? thank
Skús ísť za poradkynou a o tej psychologii neviem mna nasi nechceli pustit mimo mesto, takze som skončila na gymku. V niecom ma plusy v niecom minusy. Ale to musíš ísť na VS inak nic z nej nemas...
No neviem, ci je nejaka stredna skola zamerana na psychologiu. Ale ak chces ist studovat psychologiu dalej na VS, tak si urcite vyber nejake dobre gymnazium, pretoze ja by som tiez chcela ist, ale chodim na OA a uz na prijimacky na psychologiu potrebujes vediet strasne mnozstvo veci, ktore sa asi naucis len na gympli.
ja som tiez chcela nieco s psychologiou, ak mas moznost, chod na nejaku pedagogicku... v PO alebo aj v Levoci tusim... ja nemozem dochadzat tak nic z toho ...a tiez som mala ist na gympel ale zistujem ze OA bude lepsia.
uhmm,sak ti to opravila ne?...lenze na tu skolu do nitry necem ist mnaobchod a podnikanie voobec nbavi...ja cem byt ucitelkou v skolke len to jebn.te R ...bo by som chcela vytvarat reklamy,proste robit s nejakymi grafickymi programmi ...a cela by som sa raz naucit break dance,som videla na youtube:
uhmm,ale tam budem potom moc stylovat reklamy a take blbosti...hh,mno ak ma to nebude bavit tak co uz,ani brat ani mama skoro nikto neobi v tomodbore v ktorom sa vyucil,jedine ti co majj vysku,,..
keram//mmm,ale najprv si bol stastny ze idem plec,co uz..sak keby si tupa dam do topikov pihlasku tak tam idem,ale neva..len najviac ma sere ze ak aj aja misa a romca pojdu na hotelku tak tam budu 5rokov,a ja len 4sa budem ucit..
mm,co uz ani ja som neni statsna az kam idem som tam ete nikdy v zivote nebola ale neva,aspon spoznam novych ludi,a rada cestujem tak budem apson casto cestovat a do nitry nedjem bo som tupa obcghoid a podnikanie necem bo tam je veela ucenia a ja som tupa a nide na vylety nechodia a ze su tam neni dobry ucitelia atd...a aj tak ved spolu nic nemame..
Súkromná stredná umelecká škola v Nitre s výtvarným zameraním - študijné odbory:
-úžitková maľba
-tvorba hračiek a dekoratívnych predmetov
-propagačné výtvarníctvo
-propagačná grafika
-scénická a kostýmová tvorba
-scénická dekoračná tvorba a reprodukčná maľba
-fotografický dizajn
štúdium je štvorročné ukončené maturitnou skúškou.
Štúdium v dvojročnom pomaturitnom študijnom odbore - propagačné výtvarníctvo,
ktoré je ukončené absolventskou skúškou a priznaním titulu Dis.Art.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
to bol sprostý fór...
keram//mmm,ale najprv si bol stastny ze idem plec,co uz..sak keby si tupa dam do topikov pihlasku tak tam idem,ale neva..len najviac ma sere ze ak aj aja misa a romca pojdu na hotelku tak tam budu 5rokov,a ja len 4sa budem ucit..
-úžitková maľba
-tvorba hračiek a dekoratívnych predmetov
-propagačné výtvarníctvo
-propagačná grafika
-scénická a kostýmová tvorba
-scénická dekoračná tvorba a reprodukčná maľba
-fotografický dizajn
štúdium je štvorročné ukončené maturitnou skúškou.
Štúdium v dvojročnom pomaturitnom študijnom odbore - propagačné výtvarníctvo,
ktoré je ukončené absolventskou skúškou a priznaním titulu Dis.Art.