Ahojte, rozhodujem sa kam na výšku. Chcela by som niečo s manažmentom alebo možno nejakú lahšiu ekonomickú školu. Celkom sa mi pozdáva EUBA len dosť sa bojím tej matiky.. Ktorú výšku by ste mi poradili vy?
ak chces mat "titul, lebo sa to poatri", tak si radsej sprav par uctovnickych kurzov, zamestnas sa urcite a nemusis obijat stat o peniaze, lebo chces "lahsiu ekonomicku skolu"
@kajooooooooooooooooooooooooooo ano to mi ja jasné, len rodičia si to nemôžu dovoliť.. rozmýšlala som aj na d tým, žeby som šla na rok do ameriky a venovala sa potom jazykom.. len neviem či by sa mi potom chcelo ísť na výšku
@matwejo nie ja sa chcem aj presadiť.. len matika mi nejde tak preto tú lahšiu ekonomickú školu ktorú by som zvládla.. Proste z matiky som dosť dutá to si musím priznať
ekonomia je aj o logike a matematike, analytike ... pokial si z matematiky duta, budes asi duta aj v logike, v tom pripade asi fakt len lahsia ekonomicka skola ... alebo sa vediet velmi dobre biflit
v praxi ale vyuzivaju ekonomia dost matematiku
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
preco manazment?
ak chces mat "titul, lebo sa to poatri", tak si radsej sprav par uctovnickych kurzov, zamestnas sa urcite a nemusis obijat stat o peniaze, lebo chces "lahsiu ekonomicku skolu"
a nie, euba je napiču, nechoc tam.
ahoj dovi
v praxi ale vyuzivaju ekonomia dost matematiku