O nejaké dva týždne chceme ísť s drahým dade na výlet, ale netušíme kam.. taká mini oslava že už máme po skúškovom, proste sa odreagovať, buď si kuk nejaké pamiatky alebo sa ísť dade okúpať alebo proste dačo zmysluplné (t.j. opiť sa vieme aj iný deň a bez
ak chces vidiet kus peknej krajiny, aj sa okupat a dobre najest tak ti odporucam mestečko Neusiedl am See v Rakusku (neziderske jazero), co je asi pol hodina cesty autom. je tam super kryta plavaren a s vonkajsim bazenom a smyklavkami...priamo pri alebo da sa povedat aj na jazere je restika » www.mole-west.at/... skuste tam ist tak okolo obeda sa okupat na tu plavaren co je tam blizko (vola sa Hallenbad) a vychutnat si veceru na jezere pri zapade slnka!!!
@mm47 inak nad BA som už rozmýšľala, ale som nevymyslela čo tam.. okrem toho že sa stopercentne stratíme a veď toto že nejaký aquapark by bol fajn nablízku, no nie je to to hlavné, chceme dačo vidieť a nie bazény ako všade, iba že by ozaj stál za to.. a @d170 vo Vlkolínci som veru ešte nebola, navrhnem
@cjubou tak sme z BB a študentský vlakový či busový lístok nie je taký drahý.. @lacike90 raz keď budeme veľkí a bohatí možno zavítame aj do Rakúska.. zatiaľ však ostaneme v SR
@tinka23 bohaty netreba byt...mne staci 10€ na cestu autom z BA tam a naspat vratane 2 hodin plavania tak celodenne plavanie je 7€/osoba + cesta z BB tam i spatky...povedzme nafta za 20-30€ plus vecera 50-100€
sak to neni vela...teda pre studentov hej...ale bez vecere! a da sa ist aj vlakom
Tak to je dost trapne ist do Bratislavy pozerat nakupne centra...
Ja inac odporucam Bansku Bystricu a popripade odtial do Kremnice (moja srdcovka) alebo Poprad, tam mas aj ten fasa aquapark a samo o sebe je to pod Tatrami, takze nejaka prechadzka na Hrebienok alebo nieco na ten styl nezaskodi.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
Aquaparkov je inak plno, takže ide hlavne o to, čo by ste ešte asi chceli vidieť, lebo určite v blízkosti toho bude nejaký aquapark.
» www.edovolenky.sk/Poznavacie-zaja...
Hrad , Slavin , centrum , Koliba, Petrzalka tam ten aupark
Alebo v meste Eurovea
sak to neni vela...teda pre studentov hej...ale bez vecere! a da sa ist aj vlakom
Ja inac odporucam Bansku Bystricu a popripade odtial do Kremnice (moja srdcovka) alebo Poprad, tam mas aj ten fasa aquapark a samo o sebe je to pod Tatrami, takze nejaka prechadzka na Hrebienok alebo nieco na ten styl nezaskodi.