Poprosím tých z vás, ktorí na jednu z týchto škôl chodili/chodia aby mi sem alebo do správy hodili bližšie info. o škole, pravdepodobnosť uplatnenia sa atď. Vďaka
celkom nechápem témy tohoto typu... najmä, pokiaľ ide o diametrálne odlišné obory pokiaĺ niekto nie je tupý ako vagón korčulí, tak snáď ide (mal by ísť) na obor, ktorý ho baví a zaujíma... neviem
Ešte som mal v pláne tam dať ekonomickú - manažment ale mám skúsenosti z účtovníctvom a akosi mi už stačilo. Nebýva nerozhodný ale toto je dosť aj na mňa
@lukass1 tak ak ťa baví všetko z toho, čo si napísal, tak si jednoducho vyber a hotovo uplatnenie budeš riešiť po škole... veď uplatniť sa môžeš aj mimo SK a ak sa chce človek uplatniť, musí sa snažiť aj po skončení školy. Napr. takých právnikov bude treba stále či už budeš dobrý právnik a uplatníš sa, to je už len na tebe . Ja som od malička mal v tom jasno, aj keď ma bavilo veľa vecí... ale vždy som vedel, že chcem ísť v živote a profesií len jedným smerom... aj keď by som sa možno uplatnil lepšie v inom obore
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
to všetko by ťa potenciálne bavilo?