Ahojte, som študentka štvrtého ročníka Pedagogickej a Sociálnej Akadémii. Mojím snom vždy bolo dostať sa na psychológiu a pracovať s deťmi, no postupom času som od sa od toho akosi vzdialila. Neviem, či sú na vine tie množstvá ľudí, ktorí už psychológiu š
oba odbory su blbost, vysoko ziadane medzi uchadzacmi, uplatnenie je dost o hovne, pokial nemas konexie, nejsi pekna a dostatocne prefikana. a ten kto sa tomu brani tak je slaboch a nevie si to priznat
ja si tiez myslim, ze ostan pri pedagogike...bud skolka alebo 1.st zs, ked mas rada male deti...dobrych pedagogov je coraz menej...na psychologiu by som si netrufala,lebo po skole je tazke sa uplatnit, este horsia je ta masmedialka a zurnalistika...na slovensku nie je novinarcina na urovni, ibaze by si sla prec...cize ostat pekne pri detoch...btw-skolok je nedostatok, do buducnosti by sa dalo uskutocnit aj ako podnikanie-zriadit si vlastnu skolku
ďakujem pekne, asi to bude najlepšie, keď noazaj ostanem pri tej pedagogike. po prípade si urobím ešte nejakú školskú psychologičku A keď sme už pri tom, neviete aké boli talentové skúšky na UK ?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov