Poradťe mi prosím... Veľmi ma zaujíma dejepis a myslím si, že v ňom mám veľmi dobrý prehľad, taktiež náuka o spoločnosti, teda celkovo spoločenskovedný odbor a nerobí mi problém rozprávať na verejnosti a presadzovať svoj názor... Nebaví ma však matematika
právo, politológia, história a všetko možné tomu podobné... alebo učiteľstvo. ale pozor na čas, kráti sa už dávno si si mal pozerať odbory, keď vieš čo ťa zhruba baví.
Mňa dosť láka právo tak fakt neviem... Právnikov bude veľa a naozaj sa presadia len tí najlepší... Ja by som chcel zakotviť na justícii... A ako je to na práve s jazykmi?
mna tiez zaujimaju take predmety ako teba ale taktiez este neviem na aku vysku pojdem neviem ti poradit ,ale ved mas este cas netrap sa tym teraz potom to vyriesis
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
Nic lepsie ma nenapadlo lebo to studujem ja.. ale sedi to na popis...ziadna matika, vela dejin, cudzi jazyk tam je latina a ta nieje velm tazka...
ale clovek si s tym velke uplatnenie nenajde