Čavte ľudia,
Doma mám asi cez 100 hračiek/knižiek/plyšákov a nemám ich kde skladovať a je mi ľúto ich vyhodiť. Neviete kde by som ich mohla,dať?
Nejaké charity (pripiste adresu alebo www stranku) na hracky
Alebo antikvariaty (pripiste adresy akevo wwwst
@4 knihy by som si na tvojom mieste tiež nechala ak plánuješ deti, ja viem že to zaberá miesto a tak ale také knihy aké boli keď sme boli malí dnes už nevychádzajú dnes je to samý disney, ja ich tiež schovávam zbalené pod posteľou a hračky môžeš darovať napríklad aj do dákeho detského domova alebo také niečo
@rockingirl88 disney je este ten lepsi pripad.. mne sa dostala do ruk kniha s názvom - kto sa krtkovi vykakal na hlavu.... a to si nerobim teda picu! ta kniha fakt existuje... prelistoval som si ju a nechapal absolutne ze co z toho tie deti maju... najskor som si myslel ze to ma byt nejake spoznavanie zvieratie na zaklade ich trusu, ale uplne posledna strana je uplne ze gol - ziadne mravne poucenie... ale cosi na styl kto do teba kamenom, tak ty mu to vrat... ja som zostal cumiet a doteraz nepochopim rodica, ktory toto decku kupi...
@6 presne toto myslím, rozprávky na ktorých sme my vyrastali boli klenoty ktoré už dnes nenájdeš nikde, som rada že mám pre svoje prípadné budúce deti oveľa hodnotnejšie rozprávky
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
ale knihy by som si nechala, veď budeš mať deti nie?