zatial neviem mozno na vylet do viedne a len tak po okoli lebo vsetky peniaze som si minula v maji londyne ale kazdy rok chodim k moru tam mi to teraz bude chybat ale este nieje nic uzavrete, mozno si zarobim na brigade veeeela penazi a pojdem prec
tak najprv Viedeň potom na dovolenku do Grécka, aj k babke myslím, aj do tábora čiže skoro všetko okrem hor...hory neznášam...nepotrbuje zas doškrábané ruky nohy
Najprv musím dokončiť nejaké záležitosti do školy. Potom mám nejaké tzv. "prázdninové" povinnosti, lenže v pracovnom zmysle slova. Samozrejme popri tom budem chodiť do roboty. Keď sa konečne prázdniny (júl, august) skončia, možno aj ja pôjdem na dovolenku.
ja pojdem urcite do NP Poloniny aspon na 2 noci a potom este tak v septembri ked bude pocasie.. tak NP Bieszczady juh polska.. v podstate severna cast Polonin....
no ja mám prázdniny už mesiac, som bola aj doma (Banská Bystrica) ale stihla som už byť aj v Považskej Bystrici, Žiline, Námestove, cez leto sa ešte chystám do Prievidze, Turčianskych Teplíc, zas do Námestova... všetko to za kamarátmi, prípadne za rodinou (sesternicou a podobne) chodím
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov