opustený areál solivaru (vlastne pri) kedysi sa tam ťažila soľanka, sú tam štyri veľké nádrže,, ticho, výhľad na sekčov, na les, prechádzam sa až do teriakoviec z tamaď, skoro každý strom jabloň takže aj to je super, aj černice rastú, marhule, a kedysi keď to ešte nebolo tak zdemolované, to bola celá budova, kde sme chodili, mali gauče, okná, poriadok, knihy, kyseliny a iné chcemikálie prosto všetko
potom mám rad vodáreň tiež nad sekčovom, oblasť sídliska 3 celkovo, opustenú nemocnicu
@hergot uuuuuuf sek, sorry, továreň, nie nemocnica.
ale jak je sekčov - potok, pri koľajniciach, na strmom svahu, pri cigánskej osade a za ňou je normálna nemocnica
ale poznám aj opustené nemocničné priestory, či čo to je, na sekčove jak je pri lídli cesta, výjdeš úplne hore, prejdeš hneď cez prvý semafor rovno a pred tebou také nízke budovy podobné garážam, dá sa tam prejsť aj vojsť ale je tam sbskar
no tak keď som v prešove, tak idem na stromko alebo k rieke vedľa kauflandu dúfam, že je tam iba jeden ...
ale nie som tam sám
ale raz som v noci zablúdil a zo stromka som sa prešiel k tescu, nayku nejakými uličkami
@alpanu tak to myslíme to isté miesto a to sídlisko (kde je intrak a HA) je fajn, hlavne škôlka po tme je tam pekne
a pri toryse je tiež fajn, nacapovane vínko a myšky v tráve
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
potom mám rad vodáreň tiež nad sekčovom, oblasť sídliska 3 celkovo, opustenú nemocnicu
ale jak je sekčov - potok, pri koľajniciach, na strmom svahu, pri cigánskej osade a za ňou je normálna nemocnica
ale poznám aj opustené nemocničné priestory, či čo to je, na sekčove jak je pri lídli cesta, výjdeš úplne hore, prejdeš hneď cez prvý semafor rovno a pred tebou také nízke budovy podobné garážam, dá sa tam prejsť aj vojsť ale je tam sbskar
ja rada nocnu kalvariu, potom od hydinarni (salgovik) je dobry vyhlad na mesto ... a tak no kade tade
tak asi ta taka velka krizovatka pri univerzite ci co to tam je
ale nie som tam sám
ale raz som v noci zablúdil a zo stromka som sa prešiel k tescu, nayku nejakými uličkami
ja sa prechadzam okolo torysy vacsinou po cyklistaku, alebo hore kalvaria... ale aj nase sidlisko je velku opustene, aj tu sa da prechadzat osamote
a pri toryse je tiež fajn, nacapovane vínko a myšky v tráve