Po Slovensku .. Ak to mám cele zhrnúť tak
Blatnica
Bobovec
Liptovská mara
Vodopád Lúčky
Kalvária Kláštor pod Znievom
Terchová
Kvačianska a Prosiecka dolina
Dolina Kúr
Hrad Lietava
Zvonica Lutiše
Sanktórium Butkov
Ľubochňa
Straník
Hrad Hričov
Hričovská skalná ihla
Ľubochnianska dolina
Terchovské srdce
Ostrá a Tlstá
Pustý hrad
Znievsky hrad
Hlbocký vodopád
Bardejovské kúpele
Hervartov
Rozhľadňa Dubeň
Po Rakusku, na skok v Nemecku autom, to bolo super ... na Slovensku turistika, hrady, este planujem Zapadne Tatry, Terchovu, Velku Fatru a niekde stanovat, kedze uz mam kompletnu vybavu, nieco pofotit a mozno september - oktober podla situacie by som zbehol niekde do tepla
bola som v Maďarsku na kúpalisku na jeden deň a potom takisto jednodňový výlet tu iba po okolí chcela by som ísť ešte do Tatier aj do BA, ale uvidím ako to vyjde
vo francuzsku pred dvoma tyzdnami, zajtra do spanielska a v septembri chceme niekam este ist s frajerom akurat sa nevieme dohodnut lebo ja chcem ist na camino a on na cyprus
Bola som na jazerach, kupkach, hradoch, turach, kaviarnach, vo viedni, na koncerte..lodi...a idem na lod, hrad, festival, ufo!! Grilovat... Este som bola vo vorivke a na masazi a pedikure naj leto
Tento rok Katar, Maldivy, Anglicko a čoskoro idem na Cyprus
Ešte by som chcela stihnuť cyklo dovču pri Hraničnom zámečku a aspoň predĺžený víkend v Krakowe. Keby sa uuultra pošťastilo hrozne by som chcela ísť ešte do Irska koncom oktobra
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
Blatnica
Bobovec
Liptovská mara
Vodopád Lúčky
Kalvária Kláštor pod Znievom
Terchová
Kvačianska a Prosiecka dolina
Dolina Kúr
Hrad Lietava
Zvonica Lutiše
Sanktórium Butkov
Ľubochňa
Straník
Hrad Hričov
Hričovská skalná ihla
Ľubochnianska dolina
Terchovské srdce
Ostrá a Tlstá
Pustý hrad
Znievsky hrad
Hlbocký vodopád
Bardejovské kúpele
Hervartov
Rozhľadňa Dubeň
a určite som ešte neskončila
V auguste plánujem výstup na Vysokú a Ťažký štít a na jeseň prejsť Orliu peruť.
ale vyzerá byť dosť nudný, takže to odkladám na čas, keď sa mi bude chcieť rozmýšĺať, ako to spraviť zaujímavé
Ešte by som chcela stihnuť cyklo dovču pri Hraničnom zámečku a aspoň predĺžený víkend v Krakowe. Keby sa uuultra pošťastilo hrozne by som chcela ísť ešte do Irska koncom oktobra