@jony1212 mna by tam dostali len skrz zeny inak skakat mozem aj doma na svihadle ucinnejsie ale to je iba moj nazor mrtvy. inak zumba sa cvici uz pomaly na kazdom rohu tak ked si to das do guglu najdes vsetko. Aj by som ti poslal link na nejaku ale boh vi kde byvas kde to mas najblizsie.
@jony1212 to byvas v 3 mestach alebo ta to az tak zaujalo ze bys takto cestoval ked pezinok tak tu je napr. » www.zumbapezinok.sk/... tiez je urcite aj v BA aj v TT ich niekolko, aj v pezinku ich je viac co viem popripade na Kralovej je v kulturaku
@jony1212 je tam toho viac pokial viem, cekni gugl a uvidis co ti vyhovuje, popripade kukni ci nemate zumbu aj v tvojom meste lebo hovorim u nas to cvicia v kulturaku co by nikoho nenapadlo a sme 5 ulicova dedina
ved v BA sa zumba tancuje všaaade. v každom fitku pomaly je tu toho mrte veľa. ja som bola parkrát vo fitness pohoda v petržalke a je to pecka, bavilo ma to
Mna trosku udivuje specifikacia, v BA a okoli', aj kebyze chodis autom, dostat na sidlisko na opacnom konci Bratislavy trva cca ako cesta do Trnavy aj dalej.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov