noo, posunula som sa hodně někam, keďže takto pred 10 rokmi som bola nezletilá gymnazistka vtedy som na tom objektívne nebola moc dobre.. nemala som žiadne prachy, žiadne veľké ambície, úplne som mrhala svojím voľným časom a väčšinou som sa len tak poflakovala, moje vzťahy s rodinou boli v tom čase dosť rozvrátené a toxické a vzťahy s kamarátmi sa tiež tak nejak začínali kaziť, pila som dosť alkoholu a fajčila dosť trávy, nehýbala som sa, nijak som nedbala na svoje zdravie, mala som aj depky, v podstate sa dá povedať, že som len tak prežívala.. z nejakého dôvodu mám na to obdobie prevažne pekné spomienky, ale keď to takto spätne hodnotím, fakt som ten štart do dospelosti mala hodne mizerný
..a pred tým mizerným životom som sa rozhodla po maturite utiecť do Prahy.. v Prahe som podobným tempom žila ešte cca dva roky, ale veci sa postupne začali zlepšovať - mala som stabilný job, vzťah, začala som sa zaujímať o svoje zdravie, lepšie jesť, cvičiť, prestala som fajčiť a obmedzila som trávu aj alkohol, prihlásila som sa na výšku, začala som chodiť na terapiu.. proste postupne, rok za rokom som si v živote upratala a dnes by som to zhodnotila asi tak, že som spoko. starám sa o seba, snažím sa stále učiť a rozvíjať, mám dosť záujmov, ktoré ma napĺňajú, na jar dokončím školu, ktorú mám rada a ktorá mi dáva zmysel, rozbieham kariéru a mám príjemný príjem.. napravila som vzťahy s rodinou a našla si super kamošky tu v Prahe, našla som si aj muža, s ktorým sa ľúbime a s ktorým máme krásny domov a hodně cestujeme fakt sa mi zmenil život na nepoznanie
Takmer nikam som sa neposunul. Doštudoval som, pracujem, ale stále si v podstate žijem rovnaký slobodný študentský život, akurát niekedy s viac starosťami okolo domácnosti a domu, už teda aj s menej priateľmi a žiadnymi opíjačkami. O priateľov som prišiel, skončila škola skončili priatelia. Postupom času zvládam aj veľmi dobre samotu. Neriešim rodinné problémy tak ako iní, aj keď viem že to nie je ideál, no žije sa mi dobre, ak pozerám do prítomnosti. Už s pohľadom do budúcnosti to nevidim ružovo, lebo stále budú len hučať do mňa ľudia, ktorých som dlhšie nestretol, že kedy budem mať frajerku a dolieha ten tlak na mňa, najmä keď aj na deti treba čas kým to dospeje. Niekedy už ani nechcem nikoho, zvykol som si, mám svoj ideálny štandard. Som aj tak otrávený z nezdarov tých bolo dosť, rande radikálne upadli, nemám nejako chuť sa viazať a je to ako upliecť na seba bič plný starostí mať niekoho. V podstate mám všetko po čom túžim okrem rodiny, no je mi dobre, som spokojný.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
..a pred tým mizerným životom som sa rozhodla po maturite utiecť do Prahy.. v Prahe som podobným tempom žila ešte cca dva roky, ale veci sa postupne začali zlepšovať - mala som stabilný job, vzťah, začala som sa zaujímať o svoje zdravie, lepšie jesť, cvičiť, prestala som fajčiť a obmedzila som trávu aj alkohol, prihlásila som sa na výšku, začala som chodiť na terapiu.. proste postupne, rok za rokom som si v živote upratala a dnes by som to zhodnotila asi tak, že som spoko. starám sa o seba, snažím sa stále učiť a rozvíjať, mám dosť záujmov, ktoré ma napĺňajú, na jar dokončím školu, ktorú mám rada a ktorá mi dáva zmysel, rozbieham kariéru a mám príjemný príjem.. napravila som vzťahy s rodinou a našla si super kamošky tu v Prahe, našla som si aj muža, s ktorým sa ľúbime a s ktorým máme krásny domov a hodně cestujeme fakt sa mi zmenil život na nepoznanie