Myslim si že spoločnosť konečne odhodila nezmyselné zábrany a konečne sa stáva takou aká skutočne je
Proste sme sa prestali na nieči hrať
Je to prosperujúce čo vidieť aj na ekonomike celého sveta
Myslím, že nejde vobec zlým smerom...
Ako fakt, príde mi, že mnoho ľudí nevidí čo bolo keď tvrdia aké je to tu stále horšie.
Akurat ma sere vseobecna hlupost ludi. Najviac bordelu v spolocnosti robia hlupaci a ludia co si myslia ze nimi nie sú.
mam pocit,že je aj dost pozerska doba kedy su účesy a oblečenie ako z časopisu, alebo čo najlepšie fotky viac ako komunikácia a spôsoby ...česť výnimkám ale veľa ľudí nesiahne po žiadnej knihe a ak áno tak maximálne Potter, niečo upírske, či s veľa odtieňmi čohokoľvek, alebo majú záľuby pri ktorých skôr bunky ubúdajú ako by pribúdali, lebo nad ničím sa nezamýšľajú, o nič sa nezaujímajú
robíme tu príliš veľký bordel a berieme si viac než dokážeme dať čiže moja predpoveď je že do 100 rokov príde veľké vymieranie (aj keď by som bol rád optimista a veril že všetko dobre dopadne hihi) :S
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
Proste sme sa prestali na nieči hrať
Je to prosperujúce čo vidieť aj na ekonomike celého sveta
Ako fakt, príde mi, že mnoho ľudí nevidí čo bolo keď tvrdia aké je to tu stále horšie.
Akurat ma sere vseobecna hlupost ludi. Najviac bordelu v spolocnosti robia hlupaci a ludia co si myslia ze nimi nie sú.