Ak poznate serial Simpsonovci (mimochodom moj najoblubenejši.. kde hlavnou myšlienkou je poukazovanie na problemy v dnešnej spoločnosti...a teda som sa zamyslel či simpsonovci by prežili aj o sto rokov a keby, tak ake problémy by riešili, pribudli by
Ja som uvažoval nad niečim podobným, keď som v masle čítal o tom, že Simpsonovci majú 20 rokov, ono vlastne prečo by sa nemohli dožiť viac, v Amerike myslím bolo viac relácií, ktoré trvali desiatky rokov, možno aj 50 rokov a Simpsonovci sú geniálni v tom, že tam nie sú herci (iba hlasy, a hlasy sa môžu zmeniť, alebo imitovať).
Môj názor je taký, že ak budú Simpsonovci kvalitný, možno meniť scenáristov občas, reflektovať dobu a budú stále udržovať humor = budú mať sledovanosť v Amerike = budú ich vysielať.
To nie je ako u nás, že sa poháda Kraus s Marcinom a prestanú robiť Susedov, alebo že si niekto povie, že 2-3 roky stačia, treba robiť dačo iné, tam keď je niečo úspešné, pokojne to trvá aj 20 rokov - viď Simpsonovci.
Podľa mňa už dávno sú tam iní scenáristi, než na začiatku, predpokladám, že scenáristi pribúdajú noví a starí odchádzajú, kresliči pribúdajú noví a starí odchádzajú a ak sa nestane niečo, že by kvalita šla rapidne dole = a Američanov by to tým pádom prestalo baviť, tak to bude pokračovať ešte dlho.
Nehrozí, že hlavný herec zostarne, že hlavná postava zomre (a keby aj, je ich tam ešte dosť), alebo že hlavná postava dostane lepšiu ponuku a odíde, to asi nehrozí. Možno ak by sa stala vec, že tá čo dabuje Marge zomrie, tak možno Marge zomrie aj v seriály a Homer bude vdovec rok A potom Marge znova ožije.
áno, súhlasím s @Tomas - Simpsonovci sú stále kvalitní, ich humor je nenapodobiteľný a smejú sa na tom všetci....a myslím, že ovdovenie alebo nejaká smrť hlavných predstaviteľov len tak ľahko nehrozí, žijú tam predsa skvelí imitátori, zabávači, ktorí dokážu napodobiť taký či onaký hlas - prečo by Marge mala byť problém?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
4 komenty
Môj názor je taký, že ak budú Simpsonovci kvalitný, možno meniť scenáristov občas, reflektovať dobu a budú stále udržovať humor = budú mať sledovanosť v Amerike = budú ich vysielať.
To nie je ako u nás, že sa poháda Kraus s Marcinom a prestanú robiť Susedov, alebo že si niekto povie, že 2-3 roky stačia, treba robiť dačo iné, tam keď je niečo úspešné, pokojne to trvá aj 20 rokov - viď Simpsonovci.
Podľa mňa už dávno sú tam iní scenáristi, než na začiatku, predpokladám, že scenáristi pribúdajú noví a starí odchádzajú, kresliči pribúdajú noví a starí odchádzajú a ak sa nestane niečo, že by kvalita šla rapidne dole = a Američanov by to tým pádom prestalo baviť, tak to bude pokračovať ešte dlho.
Nehrozí, že hlavný herec zostarne, že hlavná postava zomre (a keby aj, je ich tam ešte dosť), alebo že hlavná postava dostane lepšiu ponuku a odíde, to asi nehrozí. Možno ak by sa stala vec, že tá čo dabuje Marge zomrie, tak možno Marge zomrie aj v seriály a Homer bude vdovec rok A potom Marge znova ožije.