Každým rokom sa v našej domácej politike objavujú vždy nové politické strany ako huby po daždi no ja vidím že ľudia každé 4 roky tu volia vždy len tie 2 alebo 3 isté strany ako by mali v mozgu prepínač len na Smer/SDKU/SAS...
@drejka nemôžeš od toho somára čakať, že sa bude vyjadrovať o chybách, ktoré spáchala SDKÚ alebo pravicové politické strany vrátane tej jeho. Nebude predsa mínovať vlastnú loď?
Ja nasledne este vsetkym odporucam precitat si komentar od Juraja Draxlera ... (Konzultant bruselského Centra pre európske politické štúdie (Centre for European Policy Studies – CEPS). V súčasnosti pôsobí v Prahe, kde prednáša na Anglo-americkej univerzite a University of New York in Prague (UNYP).)
@marek2031 povedal som snáď niečo také, že je tam niekto čistý? A nerobí nič horšie ako Mečiar, Dzurinda či Radičová (posledný dvaja na čele s Miklošom)
@drejka úplne s tebou súhlasím, ale bohužiaľ ľudia nepozerajú do minulosti a napriek tomu majú poviem to tak tú "drzosť" hodnotiť čo je dnes. Ale napríklad Mareka netrápi čo bolo predtým, on ešte ani nebol na svete.
O tej dobe, o ktorej hovoríte, mám toho viac ako dosť naštudované, a myslím, že éra mečiarizmu už chvalabohu nikdy nenastane, vtedy sa tu robili väčšie svinstvá, ale taktiež vtedy nebolo toľko prostriedkov, ako sa o tých svinstvách dozvedieť - internet (na Slovensko sci-fi) a televízia pod palcom vládnucej strany. Na to, že sme taký mladý štát máme pekne veľký dlh, ktorý sa neustále zväčšuje Dlh zapríčinili tí, čo boli v úvode a terajší "páni" si z neho tiež ťažkú hlavu nerobia a mile radi ho prehlbujú .
Keď by si sa spýtala viacerých historikov, ktorí sa o toto obdobie zaujímajú, povedali by ti, že Fico sa až veľmi nápadne podobá na Mečiara . Akurát má lepšie zvládnutú prezentáciu pred ľuďmi a ľudom hovorí to, čo chcú počuť .
Ešte keď hovoríš o tej histórií, skús si spomenúť, kto do poslednej chvíle obhajoval bývalý režim zubami nechtami (áno, náš súdruh premiér), pozri sa, v akej strane bol náš súdruh Čaplovič
Len ľudia akosi veľmi rýchle zabúdajú
Pozri si znova to video:
Nie je momentálna situácia temer rovnaká? Akurát sa vymenili hlavný protagonisti
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
@marek2031 treba viac študovať dejiny Slovenska
O tej dobe, o ktorej hovoríte, mám toho viac ako dosť naštudované, a myslím, že éra mečiarizmu už chvalabohu nikdy nenastane, vtedy sa tu robili väčšie svinstvá, ale taktiež vtedy nebolo toľko prostriedkov, ako sa o tých svinstvách dozvedieť - internet (na Slovensko sci-fi) a televízia pod palcom vládnucej strany. Na to, že sme taký mladý štát máme pekne veľký dlh, ktorý sa neustále zväčšuje Dlh zapríčinili tí, čo boli v úvode a terajší "páni" si z neho tiež ťažkú hlavu nerobia a mile radi ho prehlbujú .
Keď by si sa spýtala viacerých historikov, ktorí sa o toto obdobie zaujímajú, povedali by ti, že Fico sa až veľmi nápadne podobá na Mečiara . Akurát má lepšie zvládnutú prezentáciu pred ľuďmi a ľudom hovorí to, čo chcú počuť .
Ešte keď hovoríš o tej histórií, skús si spomenúť, kto do poslednej chvíle obhajoval bývalý režim zubami nechtami (áno, náš súdruh premiér), pozri sa, v akej strane bol náš súdruh Čaplovič
Len ľudia akosi veľmi rýchle zabúdajú
Pozri si znova to video:
Nie je momentálna situácia temer rovnaká? Akurát sa vymenili hlavný protagonisti