staci si vytvorit vlastny svet a prekryt nim realitu.. A potom sa tvarit ako ze reaalita neexistuje.. a spolocnost bude potom sama utekat pred vami.. Ale inak, vseobecne pomahaju knihy, a hudba
nechcem utekať. Ak ma niečo/niekto fakt vytočí a nie som v dome tak sa idem vždy prejsť k Váhu a tam hádzať žabky. Ak som v interiéri a počasie mi nie je sympatické na prechádzku tak sa zahrabem do kníh. Sem tam si idem na pár minútiek zahrať na keybord-e aj keď na ňom hrať neviem. A niekedy vopchám slúchadlá do uší ale potom to dám preč. Vtedy začnem ďakovať prírode a všetkému živému aj neživému, že mám možnosť počuť toľko rôznych vnemov
strecha mojej bytovky a hlavne večer je to parádny výhľad na celé mesto.u deda to je strecha domu i keď z tamade nie je taký pekný výhľad ako z mojej bytovky.
toto je dobrá otázka, momentálne hľadám jej riešenie, mám s tým veľký problém a ešte dlho budem mať... samozrejme, moja odpoveď sa vzťahuje na fyzickú stránku, nie psychickú... keby aspoň bicykel mám, takto sa cítim ako kolka, ba horšie... :/
Les jednoznačne! aj sám !!! návod : obliecť sa do turistického odevu vziať si pivo do batoha sadnúť v lese niekam najlepšie kde je výhľad na krajinu a tak si tam človek nechá prejsť všetko hlavou že proste BOMBA!!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
68 komentov
a kúsok pri baráku sú kolajnice používané na odstavenie vagónov, tam si medzi ne zalezem vždycky zapáliť, písať alebo rozmýšlať
Prespať celý deň aj noc.
Kde to žijem kriste pane?
Čiže beh.
ale keď tak je to moja izba ale aj v nej idem na net a som v spoločnosti (minimalne na FB,skype,birzd)