ak bude pekne, tak ja by som sa na tvojom mieste presla krizom cez centrum, dajme tomu po obchodnej, cez michalsku branu dole na nabrezie, po nabrezi az k eurovei k dunaju, a tam mozes pobehat potom aj obchody pripadne cez stary most do Sadu JK este...+ zahrady (Medicka napr.)...alebo hore na hrad
som v BA viac ako 4 roky a vzdy sa rada len tak prechadzam
si pozri nejake muzea....a ak pojdes do Starej radnice alebo na Michalsku vezu tak mas aj krasny vyhlad.....pripadne mozes v inchebe pozriet Human Body Exhibition alebo Slovenske narodne muzeum...alebo ked stihas tak chod na vysielaciu vezu kamzik...z kaviarne je nadherny vyhlad....alebo chod na hrad Devin....pekna zrucanina a krasny vyhlad na rakusko (je vidno, ze mam rad vyhlady )...miest je vela, ze za 5 hodin to nemas sancu stihnut
som chcel aj nieco dopisat a to tu slusne vycerpali, pripadne si dom obzriet, modry kostolik kus od safka, slavin aj s vyhladom ... lesopark studnicka sa prejst ... galerie ... ufo na novom moste atd ...
len si nechod omfg obzerat obchodaky ktore su vsade take iste
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
som v BA viac ako 4 roky a vzdy sa rada len tak prechadzam
len si nechod omfg obzerat obchodaky ktore su vsade take iste