Chceme ísť do Tatier no máme veľkého psa, nemá rád cudzích ľudí, neviete kam všade s ním môžme ísť čo všetko je prístupné ? Na lanovku asi nie, ani do zubačky, ale nejaká turistika turistické trasy na nejaké kopce tam by nemal byť problém nemyslíte ? Aleb
v tatrach mas ludi- plno cechov rusov a pod. tam niesu chodniky bez ludu vstup so psom je zakazany ale napriklad v Muranskej Planine su pekne kopce udrziavane chodniky a a presiel by pes v pohode a hlavne za den stretnes 0-1 cloveka
Ja neviem o tom, že by tam pes nesmel chodiť, len nesmie byť navoľno :ehm:
Naši chceli ísť so psom na chatu pod Ďumbierom ale že odkedy ju zrekonštruovali tak neubytovávajú psov, tak nešli, ale pes tam prísť môže
@drobec186 ja som cital ze zakaz vstupu so psami ale nehovorim ze na vsetkych a inac nemusi byt na.chodnikoch psie hovna?! ci si tie hovna budes zbierat?
@milo5 no myslím to tak že pes je bud na stráženie alebo na zábavu tento pes ked má pána čo aj má, drží sa pri nom a ked ide do domu cudzí tak jasné že ho neprívita s vrtiacim sa chvostíkom . Ked pojdeme so psom tak bude na vôdzke a k ostatným ani prístup mať nebude a štekať by tiež nemal nie je zvyknutý na tolko dudí.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
Naši chceli ísť so psom na chatu pod Ďumbierom ale že odkedy ju zrekonštruovali tak neubytovávajú psov, tak nešli, ale pes tam prísť môže