Po ukončení strednej školy - po zmaturovaní by mnohí zvolili cestu - ísť na vysokú. Myslím si, že je sčasti správna. No ja to tak nechcem... Nie hneď. Časom možno....
JA plánujem odísť. Ďaleko. Skúsiť to vo svete... ak sa táto moja cesta za šťastím
@revolucion Nie, nie.. V prvom rade si samozrejme chcem našetriť na letenku (tam aj späť) a tiež na približne dva mesiace prežitia na danom mieste. Žiadne ocinkove peňaženky... To by mi bolo poriadne trápne.
@v3nty Presne. Tvoj názor. A brať ti ho nikto nebude. Ale ja sa na Slovensko raz vrátim. To si zasa nemysli... Milujem svoju rodnú vlasť. Chcem len v živote niečo dosiahnuť a nadobudnúť... tu sa mi to však na 90 percent nepodarí.
@estinellka wau, tak dobre no, ale myslim si ze ti rodicia radi pomozu ! ved im povedz ze im to vratis ked sa vratis ,aj ja som to tak slubil, ale nic som nevratil
@v3nty jebnuta slovac je podla mna ta ktora si mysli ze vsetko svetodejstvo sa deje na neakej Hviezdoslavovej 4 a neuvedomuje si ze svet je UNIT a zaco bojovali nasi rodicia v revolucii, pozri ked si k nam chodia zahranicni investori pre peniaze, preco by sme nemohli si ist aj im k nim pre neake a zdokonalit si pritom jazyk a hlavne osobnost ! zbavis sa totis vrodenej sedlackosti ktoru dedime (ktora je v mediach uplne normalna) a nebudes mat take nazori ake mas..Mojmir Sudruh Vaclav Janosik
@revolution myslím že si ma nepochopil !!! Hovoril som dopiče že je to moj nazor a necem počut tieto vaše pičoviny.... jasne som pisal nereaguj namna ak sati nepači NEvnucuj mi tvoje pičoviny ja nebudem vnucovat tie svoje ....
@estinellka ja sa budem snažit spravit vsetko preto aby som tu ostal minimálne vycestovat dociech kedže mam odtial frajekru a kraj je to fakt že silno podobný
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
Vyštudujete za slovenské peniaze
A potom ked máte státu vratit peniaze ktoré dovás investoval štát tád odídete do zahraničia ..... žit konzumným životom ...
Ale to je len moj nazor , a radsej nanho nikto nereagujte dík
@v3nty jebnuta slovac je podla mna ta ktora si mysli ze vsetko svetodejstvo sa deje na neakej Hviezdoslavovej 4 a neuvedomuje si ze svet je UNIT a zaco bojovali nasi rodicia v revolucii, pozri ked si k nam chodia zahranicni investori pre peniaze, preco by sme nemohli si ist aj im k nim pre neake a zdokonalit si pritom jazyk a hlavne osobnost ! zbavis sa totis vrodenej sedlackosti ktoru dedime (ktora je v mediach uplne normalna) a nebudes mat take nazori ake mas..Mojmir Sudruh Vaclav Janosik
a ad @v3nty , ešte navyše aj dôchodok vezmem na Slovensku!
Hlavne by to nikam nespelo