Ahoj ludiA mam taky problem...jednoducho mam pocit ze po 15rokoch som zacala svoju najlepsiu kamaratku stracat...uz netravi vsetok Cas somnou ale s istou dominikou ktora ma jednoducho nahradila asi vo vsetkom co ma najlepsia kamaratka byt..je mi z toho zl
ludia su prinuteni napriklad ist niekam inam, zmenit miesto, a bohuzial aj ludia sa s tym velakrat menia, si v kontakte s niekym inym, tak sa ti moze javit, ze sa oddalujes od niekoho ineho.
poradit ti neviem co, jedine tak nestracat zaujem a mozno ona tiez nestrati
ja som tiez za zivot "vystriedal" zopar kamaratov...a neberiem to v zlom, ved clovek sa vyvija, meni, a niekedy sa zmenite kazdy inym smerom, niekedy stretned cloveka, s ktorym si viac budes rozumiet.....ale mile od teba, ze ti zalezi na kamaratstve, ved kludne sa bavte dalej, svet sa nezruti........
tiez som mala kamaratku na zivot a na smrt. sli sme na dve rozne stredne skoly a tak to dajak casom skoncilo. teraz to je len pani ktora kocikuje svojho potomka na mojej ulici.
to sa stava este bud rada ze ta aspon neojebala o prachy alebo nieco podobne ako sa to stalo z mojimi "naj kamaratmi" no a teraz mam kamarata fakt uz iba jedneho z nikym inym ani nikam nechodim ani nic no a ani s nim moc nie takze mozes byt rada lebo urcite mas este vela dalsich kamosiek
vacsinou ked sa mi toto stane, ked stracam cloveka lebo sa mi sam od seba vzdaluje, urobim nieco take ako posledny pokus - ja neviem, pozvala by som ju niekam do kina, alebo niekam na kavu a povedala jej narovinu ze mi na nej zalezi a ze o nu nechcem prist.
a ak ani po tomto nezmeni svoj pristup a pojde to nadalej k horsiemu, tak..."well, life took its own course", hovori sa.
niektore veci nezachranis ani keby si sa pretrhla, ale aspon budes mat dobry pocit, ze si pre to urobila najviac ako bolo v tvojich silach.
vystriedala som kopec kamosiek, akoze najlepších teraz ale viem, že ziadno z tých priateľstiev nebolo skutočných.. ani napriek tomu to ale neľutujem. Teraz som si našla svojich a som rada, že som prešla všetkými fázami s rôznymi kamarátmi, lebo nemôžem povedať, že neviem aké to je baviť sa s takými ci onakymi. Niečo mi to dalo a to je hlavné. Každý človek ťa niečomu naučí, na to nezabudaj
Také niečo sa mi ešte nestalo, moje najdlhšie kamarátstvo bolo tak 4 roky, ale myslím, že by sme sa už nemali o čom rozprávať. Zdá sa mi, že ja som "vyspela" (samozrejme vzhľadom na to, že mám 11 rokov) a ona sa ešte stále správala ako 5-ročné decko. Ľudia sa menia, možno preto si už nie ste tak blízke. Ale neboj, sa, nájdeš si iných kamarátov
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
ludia su prinuteni napriklad ist niekam inam, zmenit miesto, a bohuzial aj ludia sa s tym velakrat menia, si v kontakte s niekym inym, tak sa ti moze javit, ze sa oddalujes od niekoho ineho.
poradit ti neviem co, jedine tak nestracat zaujem a mozno ona tiez nestrati
tiez som mala kamaratku na zivot a na smrt. sli sme na dve rozne stredne skoly a tak to dajak casom skoncilo. teraz to je len pani ktora kocikuje svojho potomka na mojej ulici.
ale zas som našiel aj nových a dokonca niektorých aj tu na birdzi....
a ako napísal @6 " to sa stáva."...
a ja neľutujem......
@nikolety23 prehodnoť aj ty doterajšie priateľstvo...
ako stárneme, meníme sa aj my, naše city, láska, pohľady na život....
filip
a ak ani po tomto nezmeni svoj pristup a pojde to nadalej k horsiemu, tak..."well, life took its own course", hovori sa.
niektore veci nezachranis ani keby si sa pretrhla, ale aspon budes mat dobry pocit, ze si pre to urobila najviac ako bolo v tvojich silach.