je sprostost sa vo vztahu izolovat - teda zit tak, ze cely tvoj svet by tvoril frajer...cize ked niekto s niekym chodi, tak iste treba sa venovat aj kamaratom. ked nechodi, tak je to asi jasne
u mňa by to bola jednoznačne frajerka, keďže kamošky nechcem (aby ste to lepšie chápali môj rebríček je nasledovný: 1. láska, 2. priateľka, 3. kamoška, 4. známa... ja rozlišujem všetky tieto pojmy a obyčajné kamošky a známe taký veľký záujem nemám
Jednoznacne frajer,ale niekedy je lepsie otvorit si srdiecko aj kamaratom,myslim tym ozajstnym priatelom... nerada vesiam frajerovi kazdu malickost,co ma rozhadze na nos aby sa aj on trapil
ja si myslim ze clovek potrebuje k zivotu kamaratov... a ked uz pride nieco viac ako kamarat-frajer tak si to treba rozdelit medzi kamaratmi a frajerom...na kamaratov by sa zabudat nemalo.........
moj frajer je zaroven moj najlepsi kamarat takze to riesit nemusim...jedine ked sa podari sa obcas stretavam s jednou velmi dobrou kamaratkou ale kedze nebyva v tom istom meste a obe sme dost
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
V normálnom prípade stačí rozmýšlať a čas venovať každému kto si to zaslúži
Inak @12 @martin182 . . . suhlas.
zaneprazdnene tak to je ozaj malokedy