Ahojte potrebujem s niečím pomôcť...
Minulý rok som sa v škole zoznámila s jedným chalanom čisto kamarátsky celé leto sme sa dohadovali že pôjdeme von ale nevišlo to lebo som nemala čas a keď som ho už konečne mala on odcestoval. Začal sa další rok a on p
Tak príď za ním ty, pozdrav ho, spýtaj sa ako sa mal, čo sa neozýva alebo také čosi. To podľa mňa nie je vtieranie a ani nič podobné, proste ste boli kamaráti, tak čo?
Nerozumiem takýmto kamarátstvam. Ako môžem nazývať niekoho kamarátom, s kým som 2 mesiace nebol schopný ani ísť von? Potom sa ma všetky pýtajú, prečo ich považujem za "známe" než "kamarátky". No, lebo to tak je, na ulici sa pozdravíme a tým to končí.
celkom nechápem, vy ste sa zoznáili v škole, a chodili ste cez školu von a otom v lete vám to už nevyšlo alebo ste sa zoznámili pred prázdninami, v podstate ste ani neboli vonku a o potom odcestoval? Lebo v prvom prípade norálne choď za ním a len tak sa s ním porozprávaj že ako bolo tak kde bol a čo zažil a blablabla...a v druhom prípade mu nemôžeš hovoriť kamarát
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov