A inac, co som si tak vsimol, kamaratov/priatelov som prestal ziskavat po dokonceni gymnazia. Tam som si nasiel vsetkych kamaratov, aj mojho najlepsieho priatela, (dokonca aj frajerku a posledne 3 roky ked niekoho stretnem, ostava uz len v zalozke "ten/ta ktoreho/ktoru poznam z vysky"
kamaráti sú pre mňa ľudia, s ktorými chodím von, trávim čas, atď... ľudí z internetu za kamarátov nepovažujem, a ani tých, s ktorými si "len" píšem a vonku sa zvyčajne stretneme iba náhodou...
nerozmýšľam nad tým či už sme kamarátmi alebo ešte nie....jednoducho to príde samé a vtedy mám voči tomu druhému takú dôveru, že mi nerobí problém sa s ním podeliť i o niektoré moje tajomstvá
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
A inac, co som si tak vsimol, kamaratov/priatelov som prestal ziskavat po dokonceni gymnazia. Tam som si nasiel vsetkych kamaratov, aj mojho najlepsieho priatela, (dokonca aj frajerku a posledne 3 roky ked niekoho stretnem, ostava uz len v zalozke "ten/ta ktoreho/ktoru poznam z vysky"
dalo sa to napisat ako to napisal @trdelniiiq - dakujem :/ a ospravednujem sa ..
asi som len clovek...
a ked je ot take nejake.. ako s tebou, ze viem, ze ti co-to mozem povedat