kamarat - to je hadam jasne
priatel - moj "frajer"
najlepši priatel - najlepsi kamarat
aspon tak to beriem ja
ked niekto povie:"su dobri priatelia", tak z tej vety je uplne jasne, co sa mysli, dokonca aj ked niekto povie:"bol jej dobrym priatelom"... ale ked niekto povie "je to jej priatel", automaticky kazdy mysli, ze to je jej frajer, šrac (ah nemam rada tie slova), partner
zalezi ako to beries, ak myslis priatel ako lepsi kamarat, teoreticky je to synonymum, ale prakticky je priatel lepsi kamarat. ak ako priatel, frajer, neni o com...
Kamarati su takmer vsetci ludia, ktorych trosku lepsie poznam, spoluziaci, znami atd. Priatelia su taki, ktorych mam naozaj velmi rada, vela pre mna znamenaju, poznam ich uz velmi dlho a jednoducho su pre mna naozaj vynimocni. Tak to vnimam ja
Alebo potom priatel moze byt v podstate aj synonymum ako frajer...
kamarat - je proste kamarat.
priatel - osoba schopna ist o 2 hodiny skorej do skoly, aby ta naucila matiku na pisomku (@grofcatko ), osoba schopna vynadat ti do nezodpovednych, ked ta skoro zabije tvojou vlastnou vinou auto (@shaolingirl ), osoba, ktora ta zasobuje oznamkami, lebo ty si truba a mas ich malo (@vlcica1989 ), osoba, ktora ti uprimne odpovie na tvoju recnicku otazku o tvojej hluposti (@lyri )...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
priatel - moj "frajer"
najlepši priatel - najlepsi kamarat
aspon tak to beriem ja
ked niekto povie:"su dobri priatelia", tak z tej vety je uplne jasne, co sa mysli, dokonca aj ked niekto povie:"bol jej dobrym priatelom"... ale ked niekto povie "je to jej priatel", automaticky kazdy mysli, ze to je jej frajer, šrac (ah nemam rada tie slova), partner
ostanÍ ľudia
aj ja si idem robit reklamu
Blog o stretku BB
Alebo potom priatel moze byt v podstate aj synonymum ako frajer...
priateľ- buď veľmi dobrý kamarát alebo frajer...
priatel - osoba schopna ist o 2 hodiny skorej do skoly, aby ta naucila matiku na pisomku (@grofcatko ), osoba schopna vynadat ti do nezodpovednych, ked ta skoro zabije tvojou vlastnou vinou auto (@shaolingirl ), osoba, ktora ta zasobuje oznamkami, lebo ty si truba a mas ich malo (@vlcica1989 ), osoba, ktora ti uprimne odpovie na tvoju recnicku otazku o tvojej hluposti (@lyri )...
kamarat mose, ale aj nemusi...je ich malo..
1)Známy
2)Dobre známy
3)Kamarát
4)Priateľ
Najkvalitnejší je priateľ.
V žiadnom prípade nesúhlasím, že kamarát a priateľ sú synonymá
priateľa ľúbim...