INko ešte existuje? ja som sa tiež nadžgávala týmito časopismi zamladi, aj keď som si vlastne zakaždým, ako som ten časopis dočítala, povedala, že je to strašný brak. a na ďalší mesiac som si aj tak kúpila ďalší, natajňáša, lebo naši si o tom mysleli, že to nie je pre mňa vhodné čítanie.
ale kamarát je strašný shit, aspoň teraz, mám 13-ročnú ségru, čo to číta a raz (dobre, možno dvakrát som jej to čorkla, že sa vrátim do starých čias a našla som tam toľko hrúbok, že fejkové fóra môžu ísť do riti. ako aby niekto v časopise pre mládež, ktorá si osvojuje základy slovenskej gramatiky napísal miesto "by"- "bi"... to je už priveľa odvahy. a nebolo to v kontexte, som bi(sexuál)... normálne som vtedy mala také nervy na to, že som im napísala pohoršujúci mail do redakcie, ale odpovede som sa nedočkala...
in.ko bolo super a kamarat teraz ked pozeram, v kazdom cisle je uplne to iste. sestra si ho obcas kupi, ale len kvoli plagatom. v brave boli uplne super darceky napr. spirala na vlasy DDDD
neviem poriadne o čom už boli, resp. akí v nich bol rozdiel, lebo ja som tie žvásty vtedy nečítala, kupovala som si to kvôli plagátom a darčekom čo tam boli som ešte ako 18 ročná nosila také náušnice zelené (asi z brava) v tvare srdiečok, také boli pekné..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
Je to ale business ako každý iný, takže, neosobne, mi ukáž ich finančné výkazy, a ja ti poviem, kto je lepší.
kamarát sa mi zdá že celý bol len o hudbe ktorú nikto nepočúval v brave lepšie komixy!
a viem že som si raz v knižnici vo výpredaji nakúpila dosť staré bravíčka a úplne cool boli, stále si ich občas pozerám
ale kamarát je strašný shit, aspoň teraz, mám 13-ročnú ségru, čo to číta a raz (dobre, možno dvakrát som jej to čorkla, že sa vrátim do starých čias a našla som tam toľko hrúbok, že fejkové fóra môžu ísť do riti. ako aby niekto v časopise pre mládež, ktorá si osvojuje základy slovenskej gramatiky napísal miesto "by"- "bi"... to je už priveľa odvahy. a nebolo to v kontexte, som bi(sexuál)... normálne som vtedy mala také nervy na to, že som im napísala pohoršujúci mail do redakcie, ale odpovede som sa nedočkala...
Bravo je lepšie určite! Tie poradne najsamviac+darčeky...škoda že som do kupovala do 10-tich