Čaute..ide o to že,mám skoro 16 a chcem íst do kamaráta na víkend čo býva asi hodinu od nás,a chceme ísť spolu aj na festival.Mama ma tam nechce pustiť do cudzích ludi(jeho rodičov nepozná)Ako ju mám do kelu presvedčiť,velmi tam chcem ísť?
ak máš 15 počúvaj mamku, asi má na to dôvod, ty by si svoju dcéru (predpokladám, že si jedináčik) pustila do iného mesta, na festival kde bývajú kadejakí ludia s kamarátom, ktorého nepoznáš?
niekedy je lepšie, ak ludia nedostanú vždy to, čo chcú
no neviem či je tvoje rozhodnutie správne, ale za minulý rok je na slovensku neobjasnených 720 zmiznutí detí, jednoducho sa vyparili...
ak si myslíš, že rodičia ti zle radia, navrhni im, nech idú s tebou, nemusia byť na tebe zavesení, môžu na teba hladieť z dialky...
Niekedy lepšie dať na rady rodičov aj keď sa ti to nepáči, oni majú zvláštnu schopnosť predvídať aj keď, niekedy je to bezpredmetné, predsalen, boja sa o nás
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
niekedy je lepšie, ak ludia nedostanú vždy to, čo chcú
ak si myslíš, že rodičia ti zle radia, navrhni im, nech idú s tebou, nemusia byť na tebe zavesení, môžu na teba hladieť z dialky...