dnes ma strasne vytocil jeden spoluziak...je to uz vyse mesiaca, co sme sa boli spolu najest v jednej restike...ked sme si uz objednali, tak mi povedal, ze nema peniaze, ze nech mu poziciam, a ze mi po vikende vrati...uz viackrat som pytal od neho tie pen
to by som sa aj ja nasrala ale potom naco si mu vôbec poziciavala ved ked je to tvoj spoluziak tak by si mala vediat aky je ne, to len vtedy si zistila ze je taky ved to na ludoch vidno hned aky su ,naco sa s takmi vobec bavis, a nema to v hlave pokope to je riadny dement ked toto povedal sak isto je to len dajaky grazel pri...
Rocher - tak ja som vtedy este nevedel, ze je taka svina...my sme len polroka boli spoluziaci, dlho sme sa nepoznali, ale tak myslel som si, ze je v pohode...ako fakt nepoviem, kebyze nema tie peniaze, ze by bol aj on bez penazi, ale ide tu o ten princip, ze on sa ide kazdy den najest do restauracie, pricom ja si musim kupit pizza rozky v tescu, lebo na ine jedlo peniaze nemam...proste mu je luto mi vratit dlh, lebo je to strasny drzgros, ktory by sa aj o 5 korun s niekym pohadal...
...a prave, ze on nie je dajaky grazel, bije sa prs aky je krestan velky, a pritom je to obycajny pokrytec, skoda, ze som to nezistil skor...a fakt akoze povedat, ze je to moj problem, ze som mu pozical peniaze je vrchol drzosti...
Avra - vsak jasne, o tie peniaze nejde, ved to bolo 150sk, aj ked teraz by sa mi zisli, ked som uplne cisty...ide tu o ten princip, ale fakt som si nemyslel, ze je taky debil, a to este ked som donho picoval, tak zacal vyskakovat meter dvadsat ako mi prijebe spravil uplneho kokota zo seba...
mna stalo 250 sk zistit aky je jeden chalan obrovska svina ... ale naozaj je to mala skoda oproti skode ktora by mohla vzniknut keby si na to prisiel neskor
Človek chce tomu druhému pomôcť a takto sa mu odpláca - myslím že je veľmi navyknutý na to že vždy zaňho niekto zaplatí - veď vždy sa nájde nejaký blbec - ale určite skoro zistí že v živote to tak nechodí - že nestačí len zbehnúť za mamičkou vypítať si - a život je jahoda.
Stifut - vsak preto s nim uz ani nikam nechodime...najvacsia sranda bola, ked raz prisiel za nami do baru s jednou spoluziackou, s ktorou akurat chodil, sice on to s nou moc vazne nemyslel...no a pytal sa jej, ze co si da na pitie, ona nechcela nic, no nakoniec ju presvedcil...a potom odchadzali zas skor ako my, a ona sa ho pytala, ci nejdu zaplatit, a on neviem co jej na to povedal, ale nezaplatil, no ona nam tam nechala nejake cashe...
Co sa tyka poziciavania, nerad poziciavam ale peniaze z dotycneho vytiahnem za kazdu cenu. S naozaj dobrymi kamaratmi, peniaze nejak neriesime, ked ten kto ma najviac hotovosti ten plati Samozrejme sa casom dlhy zhruba vyrovnaju. Ale tych dobrych kamaratov by som spocital na prstoch mojich dvoch ruk(a mozno by mi stacila iba jedna).
No tak máš do života ponaučenie, že požičiať peniaze, auto alebo inú drahú vec môžeš iba človeku, ktorého naozaj poznáš. Ale buď rád, že išlo len o 150SKk..
A to že odchádz bez pletenia z podnikov... Na to je jednoduchý recept...Chodte spolu do reštiky, a objednajte si ako obyčajne... Hneď ako uvidíš, že ide k vám čašník s vašou objednávkou, postav sa a odíď preč.... Oko za oko, zub za zub.
Syriana - ja som mu potom povedal, ze nech si tie peniaze necha, ked mu je tak luto mi ich vratit, ale ze som s nim skoncil. Aj kebyze mi ich vrati, co silno pochybujem, tak sa s nim uz nemozem bavit, ked viem aky je to pokrytec a debil. Ved ako sa mozem bavit s niekym, kto ma zavola do restiky sa najest, tam po objednani mi povie, ze nema peniaze, nech mu poziciam, ze mi ich buduci tyzden vrati, potom mi ich vyse mesiaca nevracia a nakoniec mi povie, ze je to moj problem? S nim sa uz proste bavit nemozem, cez toto sa neprenesiem, vsak to je vrchol drzosti...
Tommyhot - vsak ja viem, ze je to moj problem. Je moj problem, ze sa niekto tvaril polroka ako kamos, nemali sme medzi sebou ziadne problemy, a je moj problem, ze som sa v tej restike nanho nevysral a nepytal si oddeleny ucet, nech si to vyriesi ako on chce, je moj problem, ze som nebol svina, a ze som chcel niekomu pomoct...
kasli na takeho kamosa,dufam,ze uz sa s nim neka...lebo ja by som ho mr..la...ako fakt nejde o tie prachy,ale o to,ze na ine peniaze ma a splatit dlh,to nema???NECHAPEM...
Katka25 - uz sa s nim nekamaratim a ani sa nebudem, po tom, co mi povedal by to uz ani neslo, aby sme sa mohli zas normalne bavit...a dlh nechce splatit preto, lebo je to strasny mamonar a je mu luto mi dat 150sk, ked sa za ne moze ist najest do restauracie...uz to neriesim, je aky je a ja nemam potrebu sa s nim bavit, vobec si ho nevsimam a mam pokoj...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
Ale tak vacsinou amme s kamosmi taku dohodu, ze ked nema, zaplati to niekto iny a zas nabuduce toho dotycneho pozve on...
...a prave, ze on nie je dajaky grazel, bije sa prs aky je krestan velky, a pritom je to obycajny pokrytec, skoda, ze som to nezistil skor...a fakt akoze povedat, ze je to moj problem, ze som mu pozical peniaze je vrchol drzosti...
A to že odchádz bez pletenia z podnikov... Na to je jednoduchý recept...Chodte spolu do reštiky, a objednajte si ako obyčajne... Hneď ako uvidíš, že ide k vám čašník s vašou objednávkou, postav sa a odíď preč.... Oko za oko, zub za zub.
peniaze dokazu znicit aj najsilnejsie priatelstvo...
V zasade nikomu NIC nepoziciavam, kym dotycneho VELMI dobre nepoznam. A tym NIC myslim naozaj NIC (ani kalkulacku v skole )