aj vam sa stava ze volate dakeho kamosa von a on vam povie ze nemoze, ale vy dobre viete ze by mohol len sa z toho chce vykrutit??? co urobite potom???
mne sa chce vzdy ... ale je pravda ze obcas zaklamem ked ma napr volaju pit a ja proste momentalne nemam penaze a je mi to blbe hovorit alebo iny dovod ktory nemam chut oznamovat ale pokial mozem vzdy idem lebo viem ze pokial hovorite ze nemozete ked nechcete neskor budete chciet ale pre zmenu nebudete moct... preto mi zalezi na tom aby kamosi vedeli ze na nich nekaslem...
no ja mám také kamošky, že tie by najradšej len doma trčali a tie ich výhovorky sú už fakt tak nemiestne trááááápne... Ako dobre, aj mne sa stane, že nemám náladu alebo čo, ale aspoň to poviem danej osobe otvorene
tak su dve priciny odmietnutia ono je ich aj viac ale bud sa ti nechce ist von, alebo sa ti nechce ist von s tym dotycnym... neviem ze ktory z tychto je problem tvojich kamosov
jezis ty si tela sak ja som fakt nemohla matka sa nasrala takze som musela byt cely den doma jak chuj... no srandy kopec... tak som isla o piatej (!!!!!!!!) spat...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
Čo tak na rovinu sa opýtať?