Predstavte si situáciu, že máte kamaráta, s ktorým ste sa osobne nikdy nestretli lebo býva v inom štáte ako vy. Išli by ste ho navštíviť ? Respektíve za akých podmienok by ste išli ?
Ja zase niesom dobrodružná duša vôbec. Keby býval v neďalekom meste tak nad tým možno uvažujem, ale ak je to dokonca v inom štáte tak nie je žiadna šanca že pôjdem (iba že by on prišiel za mnou)
ufff...no mala by som problem z jedneho statu sa s niekym stretnut nieto este z ineho ale keby to bola zena, keby som ju uvidela cez skype, ze to neni ziadny fejk tak by som sa mozno aj na to nechala nahovorit
Sla by som jedine s niekym (najlepšie kamosom) a to tak, že by som na tej osobe z netu nebola nijako závislá tj vlastne ubytovanie je samozrejmé a ten môj kamarát čo by šiel so mnou by bol môj osobný strážca a furt by nás "sledoval"
Ja som raz riešila presne takú istú situáciu, akú opisuješ a keďže som dobrodružná povaha, tak som šla. A sama. A bolo super Ale danú osobu som si naozaj overila a bola som si takmer istá, že sa mi nič nestane. Je však lepšie dohodnúť si prvé stretnutie na verejnom priestranstve, napríklad v centre mesta. Aj ja som to tak riešila pre prípad, že by sa mi čokoľvek nepáčilo, aby som mala možnosť odísť a nasadnúť na prvé lietadlo späť domov. Ja však mám pozitívnu skúsenosť, neľutujem, že som bola a chystám sa tam opäť
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov