Ak by vás ohováral váš najlepší kamarát/kamarátka chceli by ste to vedieť ?? .. Ja som sa to teraz dozvedela a neviem či by nebolo lepšie keby som o ničom nevedela .. Aký máte na to názor ?
nechcela by som vedieť, čo o mne hovoria, lebo keď som sa to dozvedela, už mi bolo zle len pri pohľade na nich. Ale aj tak sa to dozviem vždycky. Potom sa len čudujú, čo som zrazu taká chladná, lebo ja už ani nemám chuť im nič vysvetľovať ani ukázať že prečo sa hnevám..
keď mám známeho, snažím sa mu hovoriť len to, na čom mi nezáleží, čo môže poslať ďalej.
keď mám kamaráta, viac menej to isté, ale trochu menej si dávam pozor na to, čo poviem...a vravím im, nech sú úprimní. chcem, aby boli úprimní...
keď mám priateľa (myslím tým veľmi dobrého kamaráta), tak sa o to maximálne nestarám, lebo som presvedčená, že čokoľvek o mne povie, tak je v poriadku, a má na to nejaký dôvod...
a viem, že je sakra blbé si takto stupňovať ľudí...ale čo narobím
ja neohovaram mojich najlepsich kamaratov a viem, ze ani oni mna. k ludom, ktorych mam rada som uprimna, takze ked mi na nich nieco vadi alebo ked mam iny nazor ako oni, tak im to poviem
asi by som to celkom rýchlo predýchala. aj je to raz najlepší kamoš, snáď nebude na mňa kydať nejaké ohavnosti, ale len tak ofrfle všetky moje zlé vlastnosti, s ktorými som zmierená
@noprosteja a čo si myslíš, ž je lepšie? Klamať samu seba a mať falošnú kamarátku, alebo žiť v nevedomosti, veriť tej osobe, naďalej jej všetko hovoriť? Možno tobol od nej en taký skrat, ale ak sa ti za to neospravedlní, tak je to špina a nebav sa s ňou. Myslíš, že prečo ja mám len jednu kamošku? Každý, kto ma ohováral, letel do.... a skončil u mňa.
myslím že ak je raz niekto najlepší priateľ tak neohovára. Teda aspoň u mna, ale je pravda, že ja mám s nimi dvoma taký vzťah ako má málokto. Niekedy sú uprimní až príliš...
Ak by ma niekto-ktokoľvek ohováral určite by som to chcela vediať, aby som vedela komu dôverovať
Kebyže to urobí môj veľmi dobrý kamarát, pomyslím si, že prešiel na veľmi veľmi veľmi silné drogy a že stratil niekoľko koliečok z hlavy
Kamarátka, síce nie najlepšia, to spravila (a nie raz) a došlo mi to veľmi ľúto. O to viac, že si to zrejme neuvedomila a tvári sa, že sa nič nestalo Tak sa tak tvárim i ja.
nie som ohovaraci typ - myslim, ze neohovaram takmer vobec.. ani nemam kamaratov, ktori by ohovarali mna.. jednak ich nemam vela a jednak (druhak?) su to vacsinou chalani..
Ohovára každý. Ak sú tri kamarátky a jedna z nich chýba, určite v rozhovore tých dvoch padne meno tej tretej. Snažím sa nedávať ľuďom dôvod na ohováranie, ale som len človek Nech ohovárajú, ak ich to baví, väčšinu si aj tak povieme do očí.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
keď mám kamaráta, viac menej to isté, ale trochu menej si dávam pozor na to, čo poviem...a vravím im, nech sú úprimní. chcem, aby boli úprimní...
keď mám priateľa (myslím tým veľmi dobrého kamaráta), tak sa o to maximálne nestarám, lebo som presvedčená, že čokoľvek o mne povie, tak je v poriadku, a má na to nejaký dôvod...
a viem, že je sakra blbé si takto stupňovať ľudí...ale čo narobím
mfp
Je hlúpe nechcieť vedieť pravdu.
Neohováram kamarátov ani oni mňa, teda tí ozajstný. Vždy si to povieme do xichtu nemáme problém.
mna neohovaruju .
to mi ide
Ak by ma niekto-ktokoľvek ohováral určite by som to chcela vediať, aby som vedela komu dôverovať
Kamarátka, síce nie najlepšia, to spravila (a nie raz) a došlo mi to veľmi ľúto. O to viac, že si to zrejme neuvedomila a tvári sa, že sa nič nestalo Tak sa tak tvárim i ja.