Čo mám robiť ked so mnou nikto nikam nechce ist?? Dnes som volala asi 7 kamaratkam či ideme vonku a oni ne. Mojej spolužiačke a ona neeeee proste ja som tichá povaha čo mám robiť byť sama?
v prvom rade sa nespoliehaj na druhých, kým sa im uráči s tebou niekam ísť....tak sa nikam nikdy nedostaneš a vždy budeš len čakať...v druhom rade - ak ti robí problém ísť niekam sama, vyberaj si miesta, kde ti to robiť problém nebude...
nezúfaj, máš len 14... za chvíľu pôjdeš na strednú...ak začneš na sebe pracovať a budeš chcieť, zmeniť sa môže ešte všeličo...
Som v podobnej situacii až nato že nemam 14 cvičim a zvyšok času sa venujem rodine a psovi a som tu a žijem...ale najhoršie na všetkom je že niekto sa mi smeje lebo ma nechcu dievčata
Sa čuduješ, mne sa tiež nikam nechce ani by som nešiel nech to je ktokolvek kto mi zavola. Ta hnusna zima mi neskutocne vadi a myslim iba nato kedy zase leto bude.
Náhodou si mi sympatická, práve tým, že si tichá. Buď sama sebou. Časom sa nájdu ľudia, ktorým to bude vyhovovať, že si taká a všetci sa budete cítiť dobre takí akí ste. Napr. tí ostatní tichí ľudia niekde musia byť, je ich dosť, len ich tak nevidno, keď sú ticho Treba hľadať.
Netreba sa meniť nasilu, potom je to neprirodzené.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
a už ticho!!! sám si povedal, že jej tu nebudeme spamovať!
nezúfaj, máš len 14... za chvíľu pôjdeš na strednú...ak začneš na sebe pracovať a budeš chcieť, zmeniť sa môže ešte všeličo...
Netreba sa meniť nasilu, potom je to neprirodzené.