čo je podla vas lepšie ked mas dobrych kamaratov tam kde byvas (v dedine) alebo ked mas dobrych kamaratov na strednej v skole..... co je podla vas lepsie, a preco ?
Fu.. Ťažko povedať, najlepšie je asi chodiť do školy s tými z dediny
Neviem no, ja osobne mám len tých v škole, kedysi som tým aj trocha "trpela", že keď chcem ísť len na chvíľu s niekým von, musím sa vždy orientovať podľa sprostých vlakov a podobne, proste je to dosť obmedzujúce. Ale tak zvykla som si a beriem to tak, že radšej tu nemať žiadnych kamarátov, než tých, čo tu bývajú
podla mna je to rovnako dolezite lebo keby si nemal kamaratov tam kde byvas nudil by si sa tam a ak by si ich nemal v skole tak zase by ti nemal kto pomoct s ucivom a cez prestavky by si sa nudil, takze maj kamaratov vsade
jj sak ja mam aj tu kde byvam aj v skole.... ale podla mna su dolezitejsi ty ktory byvaju tu.... pretoze ked´mas v skole kamaratov tak sa s nimi kamaratis len v skole a ked mas tam kde byvas tak si s nimi po skole cez prazdniny a tak...
Otázka jako keby...je jedno, odkiaľ sú, akí sú starí...ale či je s nimi sranda, môžeš sa o nich kedykoľvek oprieť a či sú to skutoční priatelia, ktorí ťa nesklamú(keď budeš dajme tomu v srabe)...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
Neviem no, ja osobne mám len tých v škole, kedysi som tým aj trocha "trpela", že keď chcem ísť len na chvíľu s niekým von, musím sa vždy orientovať podľa sprostých vlakov a podobne, proste je to dosť obmedzujúce. Ale tak zvykla som si a beriem to tak, že radšej tu nemať žiadnych kamarátov, než tých, čo tu bývajú
aspon nemusim spekulovat