čauko,zaujímalo by ma či aj niekto z vás má taký život ako ja. Nieje to zas až tak zlé, proste viem, čo chcem, ale neviem to zrealizovať,neskutočne som chcela ísť na nejaký balet,neskor na konzeratorium, ale u nás nemáme také možnosti...chcem schudnut,mám
@lola589 Odpoviem na otázku.Som na tom tak,že keď som chcel ísť do posilky tak som išiel aj sám a neriešil som ,že sú tam cudzí ludia.Tak 98% ludí tam nie je kvôli tomu aby riešili teba,sú tam pre seba a ten malý zvyšok sú tí čo tam chodia aby mohli dať na fb status "vrátil som sa z fitka".
na balet je bohužiaľ veeeľmi neskoro, ak si ho chcela robiť profesionálne. chudnúť sa dá aj inak ako v posilke, ja by som teda do posilky nechodila ani kvôli chudnutiu, ani kvôli tehličkám, ani kvôli ničomu. nj kamoška - tiež som nikdy nemala, dá sa to prežiť, hlavne si treba nájsť partiu dobrých ľudí, pre ktorých aj keď nebudeš tá úplne naj, budú ťa mať radi.
ja som na tom:
išla som na gympel, lebo mama. dopadlo zle.
išla som na výšku, lebo gympel. dopadlo priemerne.
išla som ďaleko, lebo domácnosť. dopadlo vcelku blbo, lebo v tom čase somsi našla doma frajára a chcela som byť s ním.
odišla som po 2 rokoch z výšky, lebo som sa rozhodla, že nebudem sivá myš Masaryčky, ale splním si svoj najväčší životný sen. Napriek tomu, že nemám podporu ani najbližších.
záver - ľutujem, že som neurobila skôr to, po čom som túžila, a všetko ostatné je mi ukradnuté.
Aj ja som davno chcela byt baletkou, potom mi doplo ze som strasne slaba a nemam nato, tak som sa vykaslala na tanec. Teraz po troch rokoch nic nerobenia tak trochu lutujem, ze som sa vobec nehybala...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
ja som na tom:
išla som na gympel, lebo mama. dopadlo zle.
išla som na výšku, lebo gympel. dopadlo priemerne.
išla som ďaleko, lebo domácnosť. dopadlo vcelku blbo, lebo v tom čase somsi našla doma frajára a chcela som byť s ním.
odišla som po 2 rokoch z výšky, lebo som sa rozhodla, že nebudem sivá myš Masaryčky, ale splním si svoj najväčší životný sen. Napriek tomu, že nemám podporu ani najbližších.
záver - ľutujem, že som neurobila skôr to, po čom som túžila, a všetko ostatné je mi ukradnuté.