@acvd43xa7w Jaj, Ty si to poňala tak seriózne .. Tak teda.. dobre. Ideme! A ten petang? Navrhla som Petang, pretože je.. zábavný a nenáročný, no a aj Funes ho v sanatóriu hral, tak sa mi to zdalo vhodné, no ááá.. Ehrm.
Ja mám na jedno, je to v Kočovciach neviem či vám to niečo hovorí, ako strava nič moc ale personál príjemný a čo je fajn podľa mňa, že sa tam dá hrať petangue za symbolický poplatok.. tak keď tak kontakt v TS
@acvd43xa7w Aj ja sa hanbim a uz som zakladala tuto intergalakticku chujovinu - pozri, hodlam akceptovat plnenie svojich sprostych napadov, ked ich raz za cas vezmes vazne, hoci si robim srandu. Aj po stite strechy by som sa s Tebou kludne prechadzala. Ale vsetko ma svoje medze !! Teraz sprav pre nasu spolocnu misiu nieco aj Ty, prosim. Zneuzivat sa nenecham.
jedine co je na tomto fore zabavne je toto - Kamarátka kamarátkinej kamarátky kamaráta známeho ja potrebujem vedieť.. inac neviem neviem dievcata zda s mai to volake trapne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
@3 vo vahu!
@agrobrat si na mna hrdy, ze ta spominam?
(A teraz upozorni admina, lebo to tu vazne nechcem.)
Rubyyyyyyyyyyyyyyyyy?