kamaratka si zacala nieco so strasimi chlaanmi ale do vsetkeho ju vtiahla jedna holka- okamzite sa prorientovala na inu hudbu, filozofiu, a najhorsie je ze sa oziera..bvelmi sa o nu bojime...prsim poradte ako ju z toho vytiahnut.... disappointed:((((
ja si myslim ze ked jej ukazes ako ti na nej zalezi,tak jej dost pomozes...ale nesmies to brat ako hotovu vec,ono sa to sedko casom vyriesi...len nestracaj nadej
Pokusit sa o to mozes jedine uprimnostou ale pochybujem ze to nieco pomoze.Bohuzial je to jej zivot a len ona si ho moze naozaj riadit.Ona sa rozhoduje za seba aj keby to mala lutovat
partia o ktorej si človek myslí že je tá pravá tak to je ako zámok a kľúčil pratria k sebe ak si ona neuvedomí že to nie je to najlepšie tak vy dve sa akurát tak pohádate nič iné žiadne násilie len čas a trochu na ňu dozeraj aby to neprerástlo na nieaké silné drogy. Vermi pri najhoršiom ak nemá 18 by to nebolo zlé povedať rodičom samozrejme jej.
z toho ju nevytiahnes! mam presne rovnaku skusenost s mojou kamaratkou, a proste si to musi uvedomit sama, alebo...
Moja kamaratka sa z toho este nedostala, ale ved si to uziva...je to proste jej nazor(neviem ci sa to da nazvat jej nazorom, pretoze je zjavne ovplivnovana inymi ludmi), aj ked s nim nesuhlasime...
to je reci a pre nic strasne vela mojich kamosov chlasce ved aj ja a zatial nam to zivot nepobabralo chodime do dobrych skol,a nikdy nas nenapadlo siahnut po droge
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
moze iba zavidiet
Moja kamaratka sa z toho este nedostala, ale ved si to uziva...je to proste jej nazor(neviem ci sa to da nazvat jej nazorom, pretoze je zjavne ovplivnovana inymi ludmi), aj ked s nim nesuhlasime...