Myslíte, že dievča, s ktorým sa poznáte prakticky od narodenia a prežili ste s ňou kopu času sa dá nazvať vašou kamarátkou ak je schopná bez problémov vám prebrať chlapca, o ktorom vedela že sa vám páči??
nie, nie je kamaratka. ak tak velmi chcela toho chlapca, tak sa o tom s tebou mala porozprat. ale aj tak si myslim, ze prebrat chalana, ked sa ti paci je blbe a sproste.
No on sa mi páčil... ale teraz ho považujem za dosť dobrého kamaráta.. a s ňou.. no to už neriešime nebude sa hádať s kamarátkou pre nejakého chlapca ale nabudúce jej to tak nenechám.. on je totiž dosť zvyknutá na to, že má každého koho chce..
hmm no tak teoreticky by si to nemali kamaratky robit ale zober si ezby ty si bola na jej mieste(teraz si povies ze by si jej to nespravila).
jednoducho situacia bola asi taka ze sa vam obom pacil rovnaky chalan, tebe mozno skor, resp. ty si jej o tom skor povedala, lenze on chcel ju a ( asi to bude krute) teba nechcel. tak preco im branit, ked im to mozno vyjde a ty by si s nim aj tak nebola?
no mozno situacia bola ina ja som si len domyslela ako to bolo...
Normalne to je a stava sa to..Mozno to bolo od nej hnusne ale zasa poznam kamosky ktrym sa stalo toto iste a potom ta jej kamaratka chodila s tym chlapcom ktory sa pacil jej a zmierila sa stym..myslis ze ti stoji za to stratit kamosku,ked ten ich vztah moze trvat mesiac mozno dlhsie ale ked sa rozidu si kamoska uvedomi ze urobila chybu a ze je rada ze o teba neprisla..
jasné... ja to berem... keby že im to vydržalo tak ok.. ibaže to bolo na jeden večer.. ale aspoň som videla, že ani ten chlapec nebol nijaký anjel... a tiež by nechcel dlhší ako jednodňový vzťah.. a ja taká niesom nemám s nikým nič vážnejšie pokial s ním nechodím.. ale kamoš je super teraz by som s ním už asi nechodila ...
no tak ked sa pacil aj jej..baby su nevyspitatelne zabi ju za to,ved ked s nim nic nemala iba po nom isla..a ked ti to tak vadilo co si jej to nevysvetlila
Ja len ze ak chodi s nou, tak si sa tomu dotycnemu zrejme nepacila.... za dalsie nechodila si s nim, takze ziadne prebratie.... vysledok: je to smutne a hnusne, ale u toho chalana si zrejme aj tak nemala sancu tak si schlad hlavu...
23 - holyknight sa nam zamiloval ale nie, heh, viem to pochopit, ked stretnem holku, co sa vola tak isto ako "niekto" a nahodou sa na nu este aj podoba, tiez sa citim podobne
zial to ze ju poznas od narodenia absolutne nic neznamena ... v puberte clovek prejde mnohymi zmenamy a stava sa z neho iny clovek a snim si bud pasujes alebo nepasujes aj nadalej... preto najlepsie priatelstva vznikaju az na strednej...
31. No vieš to v poslednom čase u mňa nastal taký zlom, že ju už pomaly nemôžem vystáť... keď začne s tými svojimi rečami.. mám pocit ako keby som sa rozprávala zo svojou 7.ročnou sestrou. A to bola donedávna moja dá sa povedať najbližšia kamarátka asi sme sa obidve zmenili
to, že sa tak dlho poznáte, neznamená, že musíte byť uuuuplne že naaaaaj kamošky, hoci túto škatuľku neznášam... toto by "kamoška" robiť nemala, ale na druhej strane, keď sa páčil aj jej, a ona jemu, tak tomu nezabrániš... je už len na tebe, ako sa k tomu postavíš.
ja si myslím že kamarátky by sa kvôli hocijakému chlapcovi hádať nemali.. a oni si asi viac sadli.. obidvom vyhovuje vzťah na jeden deň (v tomto prípade skôr večer) ... tak jej to nepripomínam ani nič
a hovorila aj ona tebe,ze sa jej paci ? ak by mi toto spravila kamoska nvm akoby som sa zachovala ci by som sa s nou este kamaratila aj keby ten chalan za to nestal,ale z principu. no ved mozno si sa mu ty nepacila a aj tak by vam to nevyslo.
Ja mam tiez jednu taku kamosku,vo vsetkom inom je super a rozumieme si,ale vzdy ked jej poviem,ze sa mi nejaky chalan paci a vyvija sa vsetko dobrym smerom,tak po nom vystartuje a snazi sa ho zbalit...
Aj ked da jej vobec nepaci...
Ona si len chce dokazat,ze je lepsia ako ja...:p:p:p
Tak ale chapem ju,ona ma sebavedomie miziva,neista je sama sebou....Len sa jej uz s takimito vecami zverovat nebudem
42. moja kamarátka je presne taká istá ako tvoja akurát že sebavedomie má až príliš vysoké takže si myslí že môže mať každého.. a zatial sa jej darí mať každého pre koho sa rozhodne.. a to jej zrejme neprospieva
nie nebola zlozita ... pochopil som ju hned po precitani .. no nieje to v podstate kamaratka na ktoru by si sa mohla spolahnut alebo jej verit je to len clovek co sa tvari ako kamarat a vskutocnosti nim nieje ... osobne si myslim ze keby to bola naozaj taka dobra kamaratka tak by ho radsej prenechala tebe ... pretoze priatelstvo je na nezaplatenie a ma omnoho vacsiu cenu ako njake slaboduche poblaznenie ... a myslim si ze si to v tej chvili uvedomovala velmi dobre ,to sa neda prehliadnut ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
44 komentov
takze ti vlastne nijak neublizila..
Ale ak sa ti len pacil. Tak to zavisi od okolnosti. Tebe sa moze pacit. Ona ho moze lubit.
jednoducho situacia bola asi taka ze sa vam obom pacil rovnaky chalan, tebe mozno skor, resp. ty si jej o tom skor povedala, lenze on chcel ju a ( asi to bude krute) teba nechcel. tak preco im branit, ked im to mozno vyjde a ty by si s nim aj tak nebola?
no mozno situacia bola ina ja som si len domyslela ako to bolo...
je rozdiel ci sa ti len pacil alebo ste spolu chodili...
ale inak neviem co je na tom..vo svete sa to deje..tak si si ho mala capnut ty ako prva a nemala by si problem s tym,ze kamoska ho balila.
btw sa mi pacis a este to meno evka omg ako meno mojej velkej lasky
ved on nie je flek v jedálni, keby nechcel tak sa nedá
ale keby mi to urobila, pouvažovala by som nad tým, či bola a je moja kamoška, no. asi tak
Ja mam tiez jednu taku kamosku,vo vsetkom inom je super a rozumieme si,ale vzdy ked jej poviem,ze sa mi nejaky chalan paci a vyvija sa vsetko dobrym smerom,tak po nom vystartuje a snazi sa ho zbalit...
Aj ked da jej vobec nepaci...
Ona si len chce dokazat,ze je lepsia ako ja...:p:p:p
Tak ale chapem ju,ona ma sebavedomie miziva,neista je sama sebou....Len sa jej uz s takimito vecami zverovat nebudem