čo si myslíte o kamarátstve???považujete kamarátstvo to že vás niekto využíva alebo považujete za kamarátstvo keď vám niekto v najhorších chvíľach pomôže?
kamarátstvo je podla mna to ze sme kamosi normalne sa rozpravame bavime sa spolu aaa proste sme v poho ale nie nemali by si kamoši robit zle ze ohovarat za chrbtom a tak .. ...ale potom priatelstvo je už viac ..vtedy by sa urcite mali dvaja podrzat aj v nahorsich chvilach a neopustat sa ..priatelov nema clovek vela ale kamaratov moze mat kopu
kamarátov mám strašne veľa.....dá sa tak povedať že mnoho....ale priateľov mám asi takých skutočných troch....a potom je tu ešte jeden človek ktorý je omnoho viac ako kamarát alebo priateľ...je to niekto kto mi pomňže keď to potrebujem a dokáže pre mňa spraviť čokoľvek....pre tohto človeka pomenovanie nemám
kamarát je človek s ktorým chodím von a zabávame sa..priatel je blízky človek s ktorým si veríme navzájom a je ich len minimum kusov..známy je ten koho poznám väčšinou z videnia a neviem o ňom moc...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov