Musis hlavne chodit medzi ludi..a ved susedov predsa musis mat..a hoci sa s nimi mozno velmi nepriatelis, tak sa skus jednoducho dakedy prihovorit..ze,ako sa ma,jak ide skola,co maju v plane cez prazdniny,ci niekam pojdu..a ak ano, ci nemozes ist napriklad aj Ty....a tak..No a mozno, ze z vas napokon budu aj fajn priatelia..len smelo do toh ..nik predsa nehryzie..
ja mam kamosov dost,ale naozajstnych len maximalne dvoch.kamos pride,ja si mislim ze kazdy si najde kamosa aj ty.urcite nemozes byt az tak nespolocenska.ja ti len radim kamaratky si vyberaj
@ooooo no ved ja viem... lenze my sme sa dost casto stahovali z mesta do mesta... a furt si zvykat na nieco ine a potom zase ist prec... tak dost nahovno...
@iwika11 mám ten istý problém,ale o rok pôjdem na strednú tak sa to snáď ,,upravý´´.A ešte chodím na stretnutie mládeže do TT,je tam kopec ľudí.Býva to každý rok.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov